Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

НОВИНИ

06 Грудня, 2022 р., 15:38
Сьогодні, 6 грудня, відбулося завершальне засідання комісії з перейменування населених пунктів, вулиць, провулків Крижопільської селищної територіальної громади.
06 Грудня, 2022 р., 14:35
Впродовж місяця учні ліцею №1 смт Крижопіль виготовляли різноманітні вироби для благодійного ярмарку.
06 Грудня, 2022 р., 08:31
6 Грудня — День Збройних сил України — це насамперед свято на честь тих, хто захищав та нині захищає нашу землю від ворогів.
05 Грудня, 2022 р., 16:27
З метою підвищення рівня обізнаності населення щодо домашнього насильства, працівниками відділення соціальної роботи із сім’ями особами, які перебувають в складних життєвих обставинах КУ «ЦНСП Крижопільської селищної ради» спільно з поліцейськими офіцерами громади, проведено на території Крижопільського ТГ інформаційно – роз’яснювальну роботу з сім’ями, які перебувають в складних життєвих обставинах та отримують соціальну послугу соціального супроводу.  З батьками проведено консультативні бесіди щодо належного виховання дітей, забезпечення  базових потреб відповідно до їх вікових особливостей, недопущення жорстокого поводження над дітьми та вживання дорослими  алкогольних напоїв.       Сім’я - це передусім, безпека та затишок, де має панувати взаєморозуміння, мир та любов. І тому, домашнє насильство не можна виправдати ні за яких умов: ані під час війни, ані під час пандемії.        Кожна відвідана дитина отримала від  працівників Центру та поліцейських офіцерів громади смаколики, а батьки - інформаційні матеріали щодо форм проявів та наслідків насильства, формування нетерпимого ставлення дорослих до цих явищ.
05 Грудня, 2022 р., 14:23
З метою відзначення Дня донора в Україні  та відповідно графіка проведення таких днів в територіальних громадах Вінницької області 22 грудня комунальним некомерційним підприємством «Вінницький обласний центр служби крові Вінницької обласної Ради» в КНП «Крижопільська ОЛІЛ» буде проводитись забір крові. При собі потрібно мати паспорт та амбулаторну картку. Номер реєстратури «Крижопільської ОЛІЛ» - 098-031-95-99.      Запрошуємо Вас зробити гарну справу та врятувати чиєсь життя !!!
05 Грудня, 2022 р., 09:41
5 грудня в Україні та світі відзначають Міжнародний день волонтера. Цей день присвячений людям, які добровільно та безкорисливо допомагають тим, кому необхідна допомога. Сьогодні українські волонтери – це важлива частинка нашого народу, яка наближує нашу спільну Перемогу.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних