Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Діти – в пріоритеті

Дата: 09.02.2024 15:20
Кількість переглядів: 74

Сьогодні на території Жабокрицького  старостинського округу, а саме - у селах Жабокрич та Павлівка,  проживають 1839  жителів. Із них - 247 дітей. Від  0 до року – 3,  дошкільного віку - 66, шкільного – 129, підлітків від 15 до 17 років – 43, інвалідів з дитинства – 8,  дітей-сиріт – 4,  дітей з неповних сімей –  11,  дітей з багатодітних сімей  - 76,   з неблагополучних  - 12.  Дітей, батьки яких позбавлені батьківських прав,  - 3, вони  проживають у будинку сімейного типу.  Дітей учасників АТО та   учасників бойових дій – 23, дітей із внутрішньо переміщених сімей  – 18.

Як зазначає староста Жабокрицького старостинського округу  Галина Швець, усі діти, які мешкають на території старостинського округу,  - в пріоритеті. А відтак працівники старостату відвідують  сім’ї, у яких є діти,  разом із працівниками  соціальних служб виявляють  проблеми та  шукають шляхи їх вирішення. Постійно ведуть роз’яснювальну роботу щодо державної підтримки сімей  з дітьми та тих, які перебувають у складних сімейних обставинах.  Допомагають   продуктами харчування, дитячим одягом, розподіляють між ними  гуманітарну допомогу. Дітей зазначеної категорії цьогоріч залучали до виготовлення ялинкових прикрас та прикрашання  Новорічної ялинки,  подбали про  подарунки для них. Також працівники старостату  регулярно проводять  роботу  із  працівниками торгових точок щодо недопущення продажу алкоголю  та тютюнових   виробів неповнолітнім.

Водночас ведеться контроль за медичним наглядом дітей  відповідних категорій працівниками Жабокрицької амбулаторії. Проводяться подвірні  обходи, профілактичні та медичні  огляди стану їхнього здоров’я.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних