Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Повідомлення про оприлюднення проєкту Програми соціально-економічного розвитку Крижопільської селищної територіальної громади на 2024 рік

Дата: 09.11.2023 14:22
Кількість переглядів: 323

Проєкт Програми соціально-економічного розвитку Крижопільської селищної територіальної громади на 2024 рік розроблено відділом економічного, регіонального та агропромислового розвитку виконавчого комітету селищної ради спільно зі структурними підрозділами, управліннями, службами  Крижопільської  селищної ради.

 

Програму розроблено відповідно до Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про державне прогнозування та розроблення програм економічного та соціального розвитку України», постанови Кабінету Міністрів України від 26 квітня 2003 року № 621 «Про розроблення прогнозних і програмних документів економічного і соціального розвитку та складання проєктів Бюджетної декларації та державного бюджету» (зі змінами), з урахуванням Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку», Стратегії збалансованого регіонального розвитку Вінницької області до 2027 року та Плану заходів на 2021 – 2027 роки з реалізації Стратегії розвитку Вінницької області на 2021-2027 роки, Стратегії розвитку Крижопільської територіальної громади до 2030 року у новій редакції , затвердженої рішення селищної ради 39 сесією 8 скликання від 27 жовтня 2023 року  № 1537.

 

Програма  підготовлена за даними керівників відділів, управлінь та комунальних підприємств  на   основі    аналізу  результатів  економічного  і соціального розвитку громади за підсумками 9 місяців 2023 року. Програма кореспондується з чинними цільовими програмами та  є  основою для  формування  та  раціонального  використання  фінансових,  матеріальних  та інших ресурсів громади. Метою програми є впровадження єдиної політики розвитку громади, створення умов для розвитку галузей економіки, залученню інвестицій, створення якісних та комфортних умов проживання, забезпечення належного функціонування об’єктів інфраструктури, підвищення енергоефективності, поліпшення якості та доступності суспільних послуг, екологічного стану довкілля, безбар’єрного доступу до соціальних об’єктів мешканцями громади, забезпечення і реалізація безпекового підходу в умовах воєнного стану.

 

Громадське обговорення проєкту Програми соціально-економічного розвитку Крижопільської селищної територіальної громади на 2024 рік триватиме з 9 листопада 2023 року по 22 листопада 2023 року (включно).

Ознайомитись з проєктом Програми можна ось ТУТ.

 

Зауваження та пропозиції до проєкту Програми приймаються у письмовому (вул. Героїв України, буд. 59, смт Крижопіль, Тульчинський район, Вінницька область) та електронному (e-mailekonommostovyk@ukr.net) вигляді в межах строку громадського обговорення. Пропозиції та зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються.

Запрошуємо до обговорення (ОНОВЛЕНО) – Нововолинська міська рада

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних