Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сьогодні Крижопільська селищна територіальна громада попрощалася зі своїм Героєм - Вадимом Тимошуком

Дата: 17.10.2023 18:29
Кількість переглядів: 201

Сьогодні Крижопільська селищна територіальна громада попрощалася зі своїм Героєм - Вадимом Тимошуком.

Його у громаді зустрічали, стоячи на колінах, встеляючи останній шлях Захисника додому квітами, гіркими сльозами і щирими словами співчуття, адресованими родині загиблого. Зустрічали, схиливши голови у великій скорботі, бо ж війна забирає кращих із кращих. Зустрічали із великою шаною і вдячністю у серці, адже Вадим своїм життям заплатив за наш з вами спокій, нашу незалежність і свободу, за наше гарне і мирне майбутнє.

Вадим Сергійович Тимошук, житель смт Крижопіль, 1990 року народження, був снайпером (2 категорії) відділення снайперів роти вогневої підтримки і загинув 11 жовтня 2023 року біля населеного пункту Іванівське Донецької області внаслідок ураження боєприпасом.

Церемонія прощання з Героєм відбулася у центрі селища біля пам’ятного знаку загиблим воїнам АТО/ООС. Перед присутніми на церемонії виступив Крижопільський селищний голова Володимир Василишен.

Смутком та болем переповнені прощальні промови із загиблим заступника голови Тульчинської районної військової адміністрації Володимира Скалія, начальника 2 відділу Тульчинського районного центру комплектування та соціальної підтримки підполковника Володимира Мороза. Та поряд з цим вони гордо зазначають, що Вадим Тимошук був справжнім Героєм, бо не побоявся стати на захист усього того, що любив – родини, громади, України. І зробив усе можливе, щоб ми на крок були ближче до перемоги. А тому ми маємо об’єднатися і також робити все можливе, щоб допомагати нашим захисникам зрештою здобути оту жадану перемогу, щоб пам’ять про тих, хто віддав за неї життя, була вічною. За тим пам’ять Героя усі вшановують хвилиною мовчання.

По завершенні мітингу траурна процесія рушає на кладовище. Після чину поховання, проведеного священнослужителями, після прощання рідних із Вадимом, після вручення матері Державного прапора України, під яким воював Вадим Тимошук, після залпів салюту на його честь, земля приймає в обійми ще одного свого з найкращих синів. Щоб відправити у ряди Небесного Воїнства. Та пам’ять про Героя назавжди залишиться тут, на землі, серед людей, в наших серцях! Бо Герої не вмирають!

Вічна слава і світла пам‘ять тобі, Вадиме! Щирі співчуття рідним та близьким загиблого!

Возможно, это изображение мусор, цветок, гвоздика, дорога и бордюрВозможно, это изображение один или несколько человек и текстНет описания фото.Нет описания фото.Возможно, это изображение 1 человек и памятникНет описания фото.Возможно, это изображение 1 человекВозможно, это изображение 7 человек


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних