Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Уряд продовжив дію карантину через COVID-19 до 30 квітня 2023 року

Дата: 27.12.2022 15:49
Кількість переглядів: 113

23 грудня КМУ вирішив питання продовження дії карантину через COVID-19. Зокрема, внесено зміни до розпорядження КМУ «Про переведення єдиної державної системи цивільного захисту у режим надзвичайної ситуації» від 25.03.2020 р. № 338 і постанови КМУ «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» від 09.12.2020 р. № 1236.

 Нагадаємо, карантин для протидії поширенню коронавірусу в Україні запровадили з 12 березня 2020 року. Востаннє Кабмін продовжив карантин у нашій країні у травні — до 31 грудня 2022 року. 

 Через повномасштабне вторгнення Росії деякі карантинні правила пом'якшили. Скасували рівні епідемічної небезпеки в регіонах, а носіння масок не обов'язкове.

  Які карантинні обмеження діють в Україні?

Зазначимо, що ще в травні Міністерство охорони здоров'я України повідомляло, що через початок повномасштабної війни з Росією вирішили послабити деякі карантинні правила. Наприклад, масковий режим перестав бути обов'язковим, а також сертифікат про вакцинацію більше не потрібен для поїздок між областями, використання спортзалів і культурних закладів. Було вирішено призупинити відсторонення від роботи співробітників, які не зробили щеплення від COVID-19.

Захворюваність COVID-19 в Крижопільській громаді знаходиться на низькому рівні, епідемічна ситуація залишається контрольованою.

 Аби вберегтися, варто не забувати про маски, уникати місць масового скупчення людей, а коли захворіли – сидіти вдома. Також слід пам’ятати про вакцинацію.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних