Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проведення евакуації працівників та відвідувачів підприємств, установ та організацій при оголошення сигналу «Повітряна тривого»

Дата: 15.07.2022 13:12
Кількість переглядів: 699

Фото без описуДоводимо до відома жителів Крижопільської селищної територіальної громади та керівників підприємств, установ та організацій наказ начальника Вінницької обласної військової адміністрації від 14.07.2022 року № 1088 «Щодо проведення евакуації працівників та відвідувачів підприємств, установ та організацій при оголошення сигналу «Повітряна тривого»».

Наголошуємо на необхідності керівникам підприємств, установ та організацій всіх форм власності не нехтувати заходами безпеки, зокрема необхідності тимчасового припинення роботи під час сигналу «Повітряна тривога».

«Повітряна тривога» - алгоритм дій

Відповідно до наказу:

1.У разі оголошення сигналу «Повітряна тривога» керівникам підприємств, установ та організацій з масовим перебуванням людей (на об’єктах з постійним або тимчасовим перебуванням на них 100 і більше осіб або таких, що мають хоча б одне окреме приміщення з одночасним перебуванням 50 і більше осіб, у будинках та спорудах (крім житлових будинків), котрі мають два поверхи й більше, у разі одночасного перебування на поверсі більше 25 осіб, а для одноповерхових – більше 50 осіб), незалежно від форми власності, забезпечити:

- негайне оповіщення працівників та відвідувачів про «Повітряну тривогу» та інші надзвичайні ситуації;

- евакуацію працівників та відвідувачів затвердженими шляхами евакуації у завчасно визначені безпечні місця (найпростіші укриття), повідомити про найближче укриття (адреса).

2. Районним військовим адміністраціям, виконавчим комітетам сільських, селищних, місткової рад, керівникам підприємств, установ та організацій з масовим перебуванням людей:

- спланувати заходи щодо проведення евакуації працівників та відвідувачів підприємств, установ та організацій у безпечні місця при оголошенні сигналу «Повітряна тривога»;

- визначити безпечні місця (найпростіші укриття) для проведення евакуації працівників та відвідувачів підприємств, установ та організацій при оголошенні сигналу «Повітряна тривога», повідомивши про адреси розташування;

- проводити інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо дій працівників та відвідувачів підприємств, установ та організацій при оголошенні сигналу «Повітряна тривога».

3. Комісіям з питань евакуації підприємств, установ та організацій здійснювати моніторинг проведення евакуаційних заходів працівників та відвідувачів при оголошенні сигналу «Повітряна тривога».

Тож будьте обережні, не ігноруйте сигнали повітряної тривоги, від цього залежить наше життя.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних