Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Міст дружби та взаєморозуміння вимощений любов’ю до дітей Діти повинні жити у світі краси, гри, казки, музики, малюнка, фантазії, творчості.

Дата: 27.06.2022 09:23
Кількість переглядів: 254

Фото без описуМіст дружби та взаєморозуміння вимощений любов’ю до дітей

Діти повинні жити у світі краси, гри, казки, музики, малюнка, фантазії, творчості.

В.О. Сухомлинський

Слова відомого педагога є девізом комунальної установи «Крижопільський Будинок школярів», таке враження склалося у фахівців комунальної установи «Крижопільський інклюзивно - ресурсний центр» після знайомства та спілкування з колективом цієї установи.

24 червня з широко відкритими дверима, з щирою посмішкою та душевним теплом зустріла нас виконуюча обов’язки директора комунальної установи «Крижопільський Будинок школярів» - РАСНЮК Людмила Володимирівна, яка провела для нас цікаву екскурсію по творчих кабінетах свого закладу. Під час екскурсії познайомились з колективом «працьовитих бджілок» таких натхнених, творчих, креативних, талановитих, ініціативних, відкритих до спілкування та співпраці з кожним. Всією душею віддаються діткам підшукуючи до кожного малюка ключик за допомогою якого відкривають серця дітей та наповнюють їх любов’ю, а діти натомість дарують щирі посмішки, сяючі оченята вдячності та захоплення своїми наставниками.

Цікава мандрівка продовжилась спілкуванням з дітьми, працівниками, а також з внутрішньо переміщеними особами, де ми обмінялися досвідом роботи між колективами закладів.

Після цього фахівці інклюзивно-ресурсного центру з практичної психології Марія ПОЛІЩУК та Оксана ШУСТ провели тренінг з елементами гри для дітей, у тому числі внутрішньо переміщених осіб, які відвідують заклад. Під час тренінгу використовували вправи та ігри для розвитку пам’яті, уяви, уваги, логічного та критичного мислення, кмітливості, креативності, для активізації творчості, комунікативних навичок, мовлення та пізнавального інтересу.

Впродовж тренінгу діти із захопленням працювали, були активні та бадьорі, зал був наповнений дитячим щебетом та радістю, а це є найбільша винагорода, адже щасливі діти - це найбільше багатство.

Директор інклюзивно - ресурсного центру - Тетяна ПАЦАЙ подякувала діткам за активну участь у тренінгу, творчість, кмітливість, уважність та побажала, щоб над голівками завжди було ясне, блакитне небо та яскраве сонечко.

Натомість винагородою за позитив та заряд енергією діти отримали солодощі від нашого колективу.

Дня, виявилося замало, аби зануритися у всі проекти, якими дихає ця установа.

Дякуємо колективу за корисно проведений час, враження та емоції, нелегку та наполегливу працю з дітьми, за професіоналізм та можливість обміну досвідом.

Надихає і радує те, що мости дружби та взаєморозуміння вимощують діти. Майбутнє належить тільки дітям! А ми робимо усе, щоб їхнє дитинство й майбутнє було прекрасним.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних