Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Медики Крижопільської громади приймали вітання

Дата: 17.06.2022 15:33
Кількість переглядів: 256

 

На зображенні може бути: 7 людей, люди сидять, люди стоять та у приміщенніДень медичного працівника - свято особливої атмосфери. Кожного року цей день по-особливому  відзначає суспільство:  лікар посідає вагоме місце в житті кожної людини, родини, сім’ї. Особливої ваги цей день має у воєнний час …

Напередодні  професійного свята під час зустрічі із медпрацівниками  комунальних закладів  Крижопільської селищної ради - КНП “Крижопільський медичний центр ПМСД” та  КНП “Крижопільська окружна лікарня інтенсивного лікування”, працівниками Крижопільського відділення екстреної медичної допомоги, працівниками ФАПів та амбулаторій сімейного лікаря – заступник селищного голови  Валентина Чабанюк від імені селищного голови, депутатського корпусу, виконавчого комітету та від себе особисто щиро привітала з професійним святом працівників охорони здоров’я, адресувала теплі побажання щастя, мирного неба, міцного здоров’я та шани від людей, подякувала за відповідальну роботу під час воєнного стану в країні та вручила Почесні Грамоти Тульчинської районної військової адміністрації, Тульчинської районної ради та Крижопільської селищної ради за багаторічну сумлінну працю, добросовісне та професійне виконання своїх  обов’язків у галузі охорони здоров’я.

Окремі вітання, санітайзери та захисні костюми отримали КНП “Крижопільський медичний центр ПМСД”, КНП “Крижопільська окружна лікарня інтенсивного лікування” та амбулаторії громади від депутата Вінницького обласної Ради Юрія Василишена.

Щирі вітання адресували медпрацівникам директор  КНП “Крижопільська окружна лікарня інтенсивного лікування” Тарас Кубаль та голова профспілкового комітету медичних працівників КНП “Крижопільська окружна лікарня інтенсивного лікування” Андрій Міронов. 

Святковий настрій дарували солісти комунального закладу “Центру культури  та дозвілля Крижопільської селищної ради”. Ошовський Юрій Віталійович привітав медичних працівників чудовим виконанням композиції “Одеські мелодії” на саксофоні та побажав, щоб такі мелодії якнайшвидше всі слухали на нашому чорному морі.

Зі святом Вас!

На зображенні може бути: 2 людини, люди сидять, люди стоять та у приміщенніНа зображенні може бути: 9 людей та у приміщенніНа зображенні може бути: 4 людини, люди стоять та у приміщенніНемає опису світлини.Немає опису світлини.На зображенні може бути: 15 людей, люди сидять, люди стоять та у приміщенніНа зображенні може бути: 2 людини, люди стоять та у приміщенні


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних