Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проведено робочу нараду

Дата: 30.05.2022 16:50
Кількість переглядів: 617

Фото без описуСьогодні під головуванням селищного голови Володимира Василишена відбулася робоча нарада. Разом з керівниками структурних підрозділів селищної ради і комунальних установ обговорили поточну ситуацію в громаді, детально зупинилися на багатьох актуальних питаннях з різних сфер її життєдіяльності.

"На превеликий жаль, у нашій країні триває війна, - наголосив очільник громади, - однак, незважаючи на всі складнощі, ми продовжуємо працювати, аби забезпечити максимально стабільне та комфортне життя в громаді".

Коротко по кожному напрямку роботи галузі, по тих проблемних та актуальних питаннях зупинилися далі.

Освіта

Завершується навчальний 2021-2022 рік. Окреслено основні завдання, які необхідно вирішити у рамках закінчення освітнього процесу. Зупинилися на питанні роботи закладів дошкільної освіти.

Культура

31 травня, заплановано проведення благодійної культурно-мистецької акції «Віримо в перемогу!» на підтримку Збройних сил України.

До дня захисту дітей, 1 червня о 10.00 год, на площі біля будинку культури заплановано захід присвячений Міжнародному Дню Захисту Дітей "Україна в долонях дітей".

Медицина

Медичні заклади в громаді працюють у штатному режимі. Жителі можуть звернутися до своїх сімейних лікарів. Захворювання на COVID-19 відійшло на другий план, але будьте пильні та бережіть себе. Станом на 30.05.2022 у громаді зареєстровано 4 випадки захворювання на COVID-19, та 9 осіб мають підозру..

Благоустрій

Продовжується забезпечення благоустрою території громади: розпочався поточний ремонт комунальних доріг; по всіх селах громади було завершено підгортання паспортизованих сміттєзвалищ.

Соціальний захист

Продовжується прийом документів на всі види допомог.

Внутрішньо переміщеним особам, які звертаються до управління соціального захисту населення та охорони здоров'я Крижопільської селищної ради, надається допомога.

Заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Ігор Олексійчук повідомив, що в межах нашої громади проходить лінія оборони, роботи щодо її укріплення продовжуються.

За підсумками нарада надано відповідні доручення.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних