Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Щоденна допомога……

Дата: 07.04.2022 16:57
Кількість переглядів: 355

Фото без описуВійна страшним чоботом увірвалася в міста і села нашої країни. Ворог надіявся, що легко і швидко захопить українську землю, сплюндрує її своєю силою. Йому нічого не вдається і не вдасться, адже ми згуртувалися, згуртувалися заради одного – аби не втратити свою країну та незалежність, аби відстояти свої домівки й міста. На нашій мирні території всією громадою допомагаємо хто як може. Хто обідом, хто теплим одягом, постіллю, хто ділиться помешканням.

Є ті, хто безкоштовно ремонтують автівки медиків чи тероброни, ЗСУ. Інші ж розвантажують гуманітарну допомогу. Багато хто став волонтером. Крижопільська громада приймає тих, кого війна вигнала з домівок та змусила шукати притулку.

Саме у ці дні, дні звільнення населених пунктів, до людей доходить страшна звістка про їхні знищені та пограбовані будинки, про їхніх рідних, близьких, знайомих, сусідів, які убиті, закатовані нелюдами. Вони терплять страшну біду, біль, відчай.

Отож, нам, жителям тилу, потрібно з великою повагою, любов’ю ставитися до тих, хто сьогодні вимушено стали жителями нашої громади. Підтримати, розрадити, допомогти не словом, а ділом.

Сьогодні, 07 квітня 2022 року, поліцейськими офіцерами Крижопільської селищної територіальної громади лейтенантом поліції Миколою Онищуком та старший лейтенантом поліції Олегом Томашенком було доставлено гуманітарну допомогу, що надійшла зі Львова, в село Зеленянка та Красносілка, де проживає 16 сімей із Бучі, Києва, Чернігова, Харкова та Миколаєва, які вимушено залишили свої домівки.

Поліцейські офіцери громади усім сім’ям роздали допомогу у вигляді продуктових наборів, дитяче харчування, засоби гігієни. «Це маленька справа, яку ми можемо зробити для наших друзів», - сказали поліцейські.

А ще вони попросили через нашу сторінку щиро подякувати обласному депутату Юрію Василишену за придбані для збереження їхнього життя бронежилети.

Робім добрі справи. Вони обов’язково повертаються сторицею для кожного із нас!

Дорогі друзі! Молімося за наших захисників, адже сьогодні ідуть важкі бої за кожен сантиметр рідної землі.

Ми переможемо, бо за нами правда!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних