Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

РОЗ’ЯСНЕННЯ ЩОДО ВЕСНЯНОГО ПРИЗОВУ

Дата: 07.04.2022 16:50
Кількість переглядів: 1602

Відповідно до Указу Президента України від 29.12.2021 року №687/2021 «Про звільнення в запас військовослужбовців строкової військової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2022 році», розпорядження голови Вінницької обласної державної адміністрації від 15.02.2022 року №60 «Про забезпечення проведення чергових призовів громадян України на строкову військову службу у 2022 році», Крижопільська селищна рада нагадує про те, що всі призовники 1995 – 2004 року народження зобов’язані з’явитись до другого відділу Тульчинського РТЦК та СП, який знаходиться за адресою: вул.Героїв України, 36 смт Крижопіль для приведення обліку призовників до вимог керівних документів та визначення реального стану наявних призовних ресурсів, а також для надання права на відстрочку від призову з різних обставин.

При собі мати паспорт, ідентифікаційний код, та, по можливості, довідку з місця навчання, якщо не надавали раніше (для осіб, які навчаються на денній формі). Медична комісія буде проводитись у другому відділі Тульчинського РТЦК та СП.

Призовники, які не з’являться на районну призовну комісію, або не нададуть документи для надання відстрочки від призову на строкову військову службу будуть призвані на військову службу по мобілізації.

Звертаємо вашу увагу, що під час дії воєнного часу відправок призовників до лав Збройних сил України та інших військових формувань навесні 2022 року не буде.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.