Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Урочистості заходи з нагоди Дня Збройних сил України

Дата: 06.12.2021 12:58
Кількість переглядів: 708

Фото без опису6 грудня в залі Крижопільської селищної ради відбулися урочистості заходи  присвячені Міжнародному дню волонтера та Дню Збройних сил України.

Свята не випадково стоять поруч у календарі,  в житті ці два покликання тісно пов’язані. Без волонтерів ми б не мали  такої  могутньої армії, а без добре забезпечених збройних сил  ми б, мабуть, не змогли протистояти агресору. Сьогодні волонтери і військовослужбовці працюють заради спільної мети – захисту України.

Під час заходу присутні вшанували хвилиною мовчання військових, які віддали своє життя за незалежність нашої держави.

З привітальними словами до присутніх звернулися заступник селищного голови Валентина Чабанюк та секретар селищної ради Ігор Василишин.

«На українських військових покладена священна місія - боронити рідну землю, забезпечувати мирне життя свого народу. Збройні сили України пройшли нелегкий шлях становлення та розбудови, постійно вдосконалюючи свою професійну майстерність та бойовий вишкіл, надійно захищаючи суверенітет, територіальну цілісність і національні інтереси нашої держави», - зазначила Валентина Чабанюк звертаючись до учасників урочистостей.

Ігор Валерійович привітав усіх присутніх зі святом, висловив слова щирої вдячності  волонтерам і військовослужбовцям за їх важливу і відповідальну роботу. А також подякував матерям загиблих учасників бойових дій в зоні АТО за материнську любов і неоціненний внесок у виховання синів - захисників незалежної України. На знак глибокої шани і поваги матерям, які виховали патріотів та справжніх чоловіків, що стали на захист миру і безпеки в Україні, вручив квіти та грошові винагороди.

Секретар селищної ради та заступник селищного голови Ігор Олексійчук вручили грамоти Крижопільської селищної ради військовослужбовцям та волонтерам за сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у забезпечення обороноздатності держави, особистий внесок у здійснення волонтерських ініціатив по матеріально-технічному забезпеченню українських військовослужбовців на Сході України.

 

Після урочистої частини всі присутні поклали квіти до пам’ятних знаків загиблим українським воїнам, які загинули на сході України, захищаючи Батьківщину та Борцям за волю України.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних