Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Щотижнева оперативна нарада

Дата: 06.12.2021 12:41
Кількість переглядів: 597

Фото без описуСьогодні, 6 грудня 2021 року, під керівництвом секретаря селищної ради Ігоря Василишина відбулась оперативна нарада з керівниками структурних підрозділів селищної ради та керівниками комунальних підприємств.


   Під час наради проаналізовано поточний стан справ у громаді та визначено коло головних завдань на найближчий період.
Людмила Дмитришина - начальник відділу надання адміністративних послуг повідомила про те, що в громаді за 11 місяців поточного року надано 13310 адміністративних послуг. Також у ЦНАПі адміністратори допомагають бажаючим згенерувати COVID-сертифікат через застосунок чи портал «Дія».
    Про стан готовності об'єктів житлово-комунального господарства та соціальної сфери до осінньо-зимового періоду 2021–2022 років прозвітував Валерій Пацай – начальник управління ЖКГ містобудування, архітектури, благоустрою, комунальної власності та захисту довкілля. Валерій Володимирович ознайомив присутніх із Національною стратегією зі створення без бар’єрного простору.
  Про ситуацію із захворюваністю доповіли Тарас Кубаль – директор КНП "Крижопільська ОЛІЛ" та Леся Килімник – головний лікар КНП "Крижопільський центр ПМСД". У громаді стабілізація ситуації із захворюваністю на COVID-19 та зниження основних негативних показників. На сьогодні на обліку сімейних лікарів перебуває 90 пацієнтів із підтвердженим COVID-19, з них 6 дітей. Усі охочі можуть вакцинуватись у пункті щеплення. Захистіть себе та своїх близьких, адже вакцинація проти COVID-19 мінімізує ризик тяжкого перебігу коронавірусної хвороби та смерті.
    Вікторія Котюжанська – начальник юридичного забезпечення та управління персоналом, звернула увагу що з 1 грудня 2021 року наказом Національного агентства з питань запобігання корупції від 23 липня 2021 року N 449/21, який зареєстровано в Міністерстві юстиції України 29 липня 2021 р. за N 987/36609, затверджено нову форму декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування та Порядок її заповнення та подання.
    Олена Коваль – завідувач сектору оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами виконавчого комітету селищної ради доповіла про гуманітарну акцію зі збору продуктів харчування до новорічно-різдвяних свят військовослужбовцям, які знаходяться на передовій і беруть участь в операції об’єднаних сил у Донецькій та Луганській областях, до селищної ради надійшло чимало смаколиків від громадян, підприємців, трудових колективів організацій, підприємств та установ.
Зібраний вантаж з гуманітарною допомогою буде доставлено до централізованого пункту збору у м.Вінниця. Однак охочих долучитися до акції побільшало, зв’язку з цим, секретарем селищної ради Ігорем Василишиним було запропоновано про організацію адресного доставлення гостинців захисникам, але вже безпосередньо нашим землякам.

    По завершенню наради Ігор Валерійович надав керівникам відповідні доручення та закликав максимально спрацювати над вирішенням завдань, поставлених перед структурними підрозділами, комунальними підприємствами та побажав усім вдалого, результативного робочого тижня.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних