Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулися урочисті заходи та святковий концерт до Дня захисників та захисниць України

Дата: 13.10.2021 17:00
Кількість переглядів: 361

Фото без описуНапередодні свята Дня захисників та захисниць України для героїв нашої сучасності, патріотів та захисників своєї Батьківщини в будинку культури організовано урочисті святкування.

Всіх захисників та захисниць України, з нагоди свята, вшанували Крижопільський селищний голова Володимир Василишен, заступник голови селищної ради Валентина Чабанюк, та голова громадської організації «Крижопільська спілка учасників АТО/ООС» Володимир Басараба.

Присутні хвилиною мовчання вшанували світлу пам’ять всіх захисників та захисниць України, які віддали свої життя відстоюючи честь, волю та незалежність рідної держави.

«В цей прекрасний день, напередодні великого релігійного свята Покрови Пресвятої Богородиці вітаю всіх із потрійним святом – це День захисників та захисниць України, День українського козацтва та святою Покровою», - звернувся до присутніх Володимир Миколайович. - Дуже приємно, що на святі присутні справжні патріоти, ветерани, які творили історію, присвятили своє життя вихованню молодого покоління, показуючи свій власний приклад. Ви передаєте дух патріотизму, незламності справжніх українців і це дуже важливо саме сьогодні, - зауважив селищний голова додавши, що нині свято військових, їх родин, матерів і сестер, дружин всіх тих, хто має відношення до виховання справжніх захисників Вітчизни.

За мужність та героїзм проявлені у боротьбі за єдність та незалежність України під час проведення антитерористичної операції та з нагоди відзначення Дня захисників та захисниць України військовослужбовців пошановано грамотами та подяками Крижопільської селищної ради.

Свої вітання у піснях захисникам передавали працівники будинку культури, вихованці Крижопільської школи мистецтв та зразкові аматорські ансамблі танцю «Грація», "Дзвіночок", та "Юність" КЗ «Центр культури та дозвілля Крижопільської селищної ради».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних