Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Привітання Крижопільського селищного голови з Днем захисників та захисниць України

Дата: 14.10.2021 08:00
Кількість переглядів: 663

      Фото без описуТрадиційно в світлий  день Покрови Пресвятої Богородиці, в День козацтва та в  День створення Української Повстанської Армії наша країна відзначає державне свято  День захисників та захисниць України.  Ці свята нерозривно пов’язані між собою, адже вони поєднали в собі символ віри та нездоланності духу.

 

      День захисників та захисниць України - це свято, яке посіло гідне місце серед самих почесних та достойних, ми вшановуємо всіх, хто причетний до високого звання – захисників та захисниць України: від вкритих сивиною і увінчаних нагородами фронтовиків до молоді, яка лише нещодавно одягла військову форму, від воїнів-інтернаціоналістів до учасників антитерористичної операції. Цей день об’єднує різні покоління, кожне з яких має своїх українських Героїв.

 

      Сьогодні  все свідоме українство, всі ті, хто вважає себе не тільки народом, а в першу чергу величною українською нацією, віддає данину шани і поваги тим, хто інтереси України, її державності поклали вище за власне життя, добробут і благополуччя своїх рідних і близьких. Вшановуємо міцність духу наших славних предків та пишаємось хоробрістю сучасних героїв – захисників та захисниць української землі!

 

       У цей день я дякую усім, хто причетний до захисту Вітчизни, чия мужність і звитяга є зразком самовідданості та патріотизму. Всім, хто зі зброєю в руках боронили і боронять сьогодні нашу землю  від  агресора на сході України. Всім волонтерам, які стали своєрідними «мирними воїнами» і надійними захисниками в тилу. Усім борцям за українську Незалежність – від козацьких часів і до сьогодні, які присвятили свої життя служінню українському народу.

 

     У цей день низько схилімо голови, згадуючи тих, хто поліг за волю України, хто віддав своє життя, захищаючи рідну землю, адже найвищим рівнем любові до Батьківщини є готовність боронити її ціною власного життя. Для нас, нинішніх, важливо, щоб пам’ять лишалася живою, аби не розгубити усвідомлення ціни, яку сплачено за власну незалежність.

     Щиро дякую батькам, чиї сини віддали свої життя  за незалежність та суверенітет держави.

     14 жовтня – асоціюється насамперед з мужністю та стійкістю людського характеру, силою духу та відданістю Батьківщині -  це визначна дата для всіх  захисників  та захисниць України. Але завжди пліч-о-пліч з чоловіками знаходилися жінки. Сьогодні багато вродливих, тендітних, чарівних жінок обрали для себе мужню професію військовослужбовця.  

       Від депутатського корпусу, виконавчого комітету, апарату Крижопільської селищної ради та від себе особисто висловлюю привітання всім жінкам, які не поступаючись чоловікам, мужньо виконують свій непростий обов’язок, захищаючи від агресора свободу і незалежність держави; рятують життя наших воїнів, стають волонтерами та є просто надійним тилом для своїх чоловіків, синів, братів, коханих. Цьогоріч,  ми вперше святкуємо не просто День захисника, а День захисників та захисниць України!

 

       Шановні захисники та захисниці України! Дякую вам за відданість рідній землі, її народу! Нехай  на  священній українській землі завжди  панує мир, радість і достаток. А всім вам нехай Господь дає довгі роки життя, невичерпну силу духу, нехай ваші рідні вас підтримують та надихають на нові звершення в ім’я вільної та незалежної України! 

        Нехай почуття любові до рідної землі, прагнення миру і волі ніколи не покидають нас, а служіння державі та її захист залишаються справою честі та життя.

       Нехай Пресвята Богородиця візьме під свій захист усіх наших бійців, які сьогодні боронять рідну землю, аби кожен повернувся живим до своєї родини! Міцного усім здоров’я, добробуту, родинного затишку!

   З поваго селищний голова Володимир Василишен


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних