Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Шановні усиновителі, прийомні батьки, батьки-вихователі, опікуни, піклувальники!

Дата: 30.09.2021 09:04
Кількість переглядів: 361

Фото без описуУже стало традицією, що в останній день вересня ми відзначаємо прекрасне та величне свято – День усиновлення.


 Це свято батьків і дітей, працівників служб у справах дітей та усіх причетних до цієї благородної справи, нашої держави в цілому, яка поступово втілює на практиці гасло ”Чужих дітей не буває”.

Цей день є символом милосердя і добра до людей, який невипадково збігається з днем християнських святих Віри, Надії, Любові та матері їх Софії. Це національне свято усиновителів, опікунів, прийомних батьків, батьків-вихователів, прийнявши у свої сім’ї дітей, які при різних обставинах втратили свої рідні сім’ї. Для дитини ж усиновлення відкриває шлях у щасливе життя, створює нові можливості, дає надію і впевненість у майбутньому.

Усиновлення - це прийняття усиновлювачем у свою сім’ю дитини на правах дочки чи сина, тобто колишня сирота стає повноправним членом родини та має усі права, які мають біологічні діти, це важливий та відповідальний крок, який потребує великої духовної сили, віри, надії, любові та мудрості.

Завдяки усиновленню майже півтори тисячі дітей щороку знаходять нову сім’ю, де дитину люблять, цінують, поважають, бо ж саме сім’я є тим середовищем, в якому дитина набуває життєво-важливих знань, умінь і навичок, вчиться добру. 

Усиновлювачі заслуговують на велику повагу та пошану оточуючих. Доброта і любов – головне, що ми повинні дарувати нашим дітям. Адже діти – це наша надія і наше майбутнє. Щоб ця надія здійснилася, ми, дорослі, повинні пам’ятати про свою відповідальність, піклуватися про кожну дитину. Особливо про дітей, які залишилися без батьківської опіки. Турбота про них – наша спільна мета, обов’язок суспільства та держави.

На сьогодні на території Крижопільської громади функціонує 1 дитячий будинок сімейного типу і 3 прийомних сім'ї, в яких виховується 11 дітей, позбавлених батьківського піклування. Ці сім’ї дали кожній дитині найважливіше – щастя мати родину, батьківську турботу і тепло. Щиро сподіваємося, що серед читачів цієї статті є люди, які своєю любов’ю, милосердям і турботою відкриють свої серця і двері домівок для цих дітей. Пам’ятайте - дитина чекає на Вас!

Тому в цей день хочеться побажати батькам і діткам міцного здоров’я, віри в добро, натхнення, терпіння та обов’язково любові. Хай у Ваших домівках завжди панують спокій і затишок, нехай Ваше життя буде безхмарним та заможним.
Нехай прийняте Вами рішення про усиновлення дитини стане одним із найкращих рішень у Вашому житті. Хай любов, ласка, доброта, взаєморозуміння та відвертість допоможуть вам у будівництві міцного довголіття власної родини.

З повагою служба у справах дітей Крижопільської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних