Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини

Дата: 21.07.2021 11:26
Кількість переглядів: 359

Фото без описуЗ метою здійснення соціального захисту прав та інтересів дітей 20.07.2021 року під головуванням селищного голови Василишена В.М. відбулося сьоме засідання комісії з питань захисту прав дитини, в якому взяли участь члени комісії та дотичні до охорони дитинства відомства і структури району.

На порядок денний було винесено 18 питань:

- Про роботу старост сіл Заболотне та Куниче щодо соціально-правового захисту дітей, які проживають на підвідомчій території.

- Про виконання обов’язків піклувальника, жительки смт Крижопіль Вінницької області, щодо виховання та здійснення догляду за підопічною дитиною.

- Про стан утримання, навчання та виховання дітей, позбавлених батьківського піклування, які виховуються в дитячому будинку сімейного типу Пархоменко Н.Г. та Пархоменка О.Г., жителів с. Жабокрич Вінницької області.

- Про розгляд листа жителя смт Крижопіль Вінницької області щодо надання дозволу на укладення договору про поділ майна, предметом якого, зокрема, буде житловий будинок, що належить йому на праві власності, право на проживання в якому має його неповнолітня дитина, за умовами якого право власності на зазначений вище житловий будинок в цілому перейде до матері неповнолітньої дитини.

- Про розгляд листа жительки смт Крижопіль щодо надання їй дозволу на відчуження (дарування) будинку, який належить їй на праві власності, своїм дітям, право на проживання в якому має її неповнолітня правнука.

- Про встановлення опіки та призначення опікуна над земельними частками (паєм) дітей-сиріт, які належать їм на праві власності.

- Про виконання батьківських обов’язків жительки с. Тернівка, яка виховує двоє дітей.

- Про розгляд заяви жительки смт Крижопіль щодо доцільності позбавлення батьківських прав її колишнього чоловіка стосовно їх малолітньої доньки та надання відповідного висновку до суду.

- Про розгляд листа КУ «Центр надання соціальних послуг Крижопільської селищної ради» щодо неналежного виконання батьківських обов’язків жительки с. Крикливець, яка виховує троє дітей.

- Про розгляд листа КУ «Центр надання соціальних послуг Крижопільської селищної ради» щодо неналежного виконання батьківських обов’язків жительки смт Крижопіль, яка виховує четверо дітей.

- Про виконання батьківських обов’язків жительки с. Крикливець, яка виховує троє малолітніх дітей.

- Про неналежне виконання батьківських обов’язків жительки смт Крижопіль, яка виховує троє дітей.

- Про розгляд листа КУ «Центр надання соціальних послуг Крижопільської селищної ради» щодо неналежного виконання батьківських обов’язків жительки смт Крижопіль, яка виховує двоє малолітніх дітей.

- Про роботу у напрямку запобігання соціальному сирітству.

Членів комісії ознайомлено з поданими пакетами документів, заслухано заявників. З кожного заслуханого на комісії питання прийнято відповідне рішення, виконання якого спрямоване на захист прав та інтересів дітей.

Служба у справах дітей Крижопільської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних