Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося ЗНО з історії, фізики

Дата: 10.06.2021 11:36
Кількість переглядів: 761

Основна сесія ЗНО продовжується…

 

         У п'ятницю, 4 червня, відповідно до графіка ЗНО відбулося зовнішнє незалежне оцінювання (далі – ЗНО) з історії України.

           У нашій територіальній громаді працювали два пункти проведення ЗНО на базі І-ої та ІІ-ої селищних шкіл. Для участі у ЗНО з історії України у пунктах ЗНО нашої громади було зареєстровано 424 учасники – це випускники шкіл колишніх Крижопільського та Піщанського районів та випускники минулих років, із них 88 випускників ЗЗСО нашої територіальної громади. Для здачі ЗНО з історії України прибули в пункти ЗНО, які працювали на базі СЗШ І-ІІІ ст. №1 та ЗЗСО І-ІІІ ст. №2  смт Крижопіль 268 учасників, не з’явилися - 156 учасників. 

         Тест з історії України складався з 60 завдань, на виконання яких учасникам було відведено 150 хвилин.

Максимальна кількість тестових балів, яку можна набрати, правильно виконавши всі завдання сертифікаційної роботи, дорівнює 94 балам.

За вибором випускника результат виконання завдань №1–30 («Історія України ХХ – початку ХХІ століття») сертифікаційної роботи може бути зарахований як державна підсумкова атестація з історії України.

Максимальна кількість тестових балів, яку може отримати учасник ЗНО з історії України, правильно виконавши всі завдання №1–30, що будуть зараховуватися як ДПА, дорівнює 47 балам.

З метою інформування учасників зовнішнього незалежного оцінювання Опубліковані правильні відповіді до завдань тесту зовнішнього незалежного оцінювання з історії України, що був проведений у п'ятницю 4 червня.

ПРАВИЛЬНІ ВІДПОВІДІ НА ЗНО З ІСТОРІЇ УКРАЇНИ

Використовуючи правильні відповіді на завдання тесту з історії України, учасники тестування мають можливість визначити власний тестовий бал за всі завдання тесту.

 Установлення порога «склав/не склав» та визначення результатів ЗНО з історії України відбудеться 24 червня.

Розміщення результатів тестування з історії України на інформаційних сторінках учасників ЗНО відбудеться 25 червня. Цього ж дня будуть опубліковані таблиця відповідності тестових балів оцінкам за шкалою від 1 до 12 балів та таблиця переведення тестових балів з історії України у рейтингову оцінку за шкалою від 100 до 200 балів.

Після цього заклади освіти отримають результати державної підсумкової атестації для учнів, які виявили бажання складати ДПА у 2021 році.

Додаткова сесія тестування з історії України відбудеться 12 липня.

ЯК РОЗРАХУВАТИ БАЛ ЗНО З ІСТОРІЇ УКРАЇНИ 

Використовуючи сервіс ЗНО-ОНЛАЙН, учасники тестування з історії України мають можливість без зайвих зусиль визначити свій тестовий бал за виконання завдань тесту.

Для того щоб скористатись сервісом, учаснику ЗНО необхідно заповнити варіанти відповідей, що були надані ним під час зовнішнього незалежного оцінювання з історії України.

Після зазначення всіх відповідей учасник тестування отримає значення тестового бала за виконання завдань тесту.

Сервіс ЗНО-ОНЛАЙН використовує правильні відповіді до завдань сертифікаційної роботи з історії України, що були ухвалені на засіданні предметної фахової комісії при Українському центрі оцінювання якості освіти.

ПЕРЕЙТИ ДО ОНЛАЙН-ТЕСТУ

Визначення результатів зовнішнього незалежного оцінювання з історії України здійснюється у два етапи. На першому етапі визначається тестовий бал учасника зовнішнього оцінювання (максимум – 94 бали). На другому етапі, на основі тестового бала визначається рейтингова оцінка результатів учасника зовнішнього оцінювання за 200-бальною шкалою, що використовується при складанні рейтингового списку абітурієнтів при вступі до вишів України.

Також, результати ЗНО з історії України за бажанням учасника тестування можуть бути переведені в оцінку за шкалою 1–12 балів для зарахування результатів ЗНО як державної підсумкової атестації.

Як державна підсумкова атестація з історії України зараховується виконання завдань №1–30 (максимум 47 балів за завдання ДПА).

З тим, як можна розрахувати тестовий бал із історії України можна ознайомитися за покликанням http://osvita.ua/test/ball/47179/

 

У понеділок, 7 червня, відбулося ЗНО з фізики.

Із числа випускників 11-х класів ЗЗСО нашої громади 9 осіб зареєструвалися для здачі  тестування з фізики, яке проходило на базі навчально-виховного комплексу: середньої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів-ліцей м.Гайсин.

 

Тест з фізики складався з 38 завдань, на виконання яких учасникам було відведено 180 хвилин.

За вибором випускника результат виконання завдань сертифікаційної роботи може бути зарахований як державна підсумкова атестація з фізики.

 

Установлення порога «склав/не склав» та визначення результатів ЗНО з фізики відбудеться 17 червня.

Опубліковані правильні відповіді до завдань тесту зовнішнього незалежного оцінювання з фізики.

Використовуючи правильні відповіді на завдання тесту з фізики, учасники тестування мають можливість визначити власний тестовий бал за всі завдання тесту.

Максимальна кількість тестових балів, яку може отримати учасник ЗНО з фізики, правильно виконавши всі завдання, дорівнює 64 балам.

Офіційне оголошення результатів тестування з фізики відбудеться 18 червня.

Результати за рейтинговою шкалою від 100 до 200 балів використовуватимуться абітурієнтами під час вступу до вишів.

При оголошенні офіційних результатів ЗНО з фізики також будуть оприлюднені таблиці переведення тестових балів у шкалу від 100 до 200 балів і шкалу 1-12 балів.

Результати за шкалою від 1 до 12 балів будуть надіслані закладам освіти для визначення оцінки за державну підсумкову атестацію для тих випускників, які виявили бажання отримати оцінку ДПА з фізики за результатами ЗНО.

РОЗРАХУНОК БАЛА ЗНО З ФІЗИКИ

Використовуючи сервіс ЗНО-ОНЛАЙН, учасники тестування з фізики мають можливість без зайвих зусиль визначити свій тестовий бал за виконання завдань тесту.

Для того щоб скористатись сервісом, учаснику ЗНО необхідно заповнити варіанти відповідей, що були надані ним під час зовнішнього незалежного оцінювання з фізики.

Після зазначення всіх відповідей учасник тестування отримає значення тестового бала за виконання завдань тесту.

ервіс ЗНО-ОНЛАЙН використовує правильні відповіді до завдань сертифікаційної роботи з фізики, що були ухвалені на засіданні предметної фахової комісії при Українському центрі оцінювання якості освіти.

ПЕРЕЙТИ ДО ОНЛАЙН-ТЕСТУ

 

Розміщення результатів тестування з фізики на інформаційних сторінках учасників ЗНО відбудеться не пізніше 22 червня. Цього ж дня будуть опубліковані таблиця відповідності тестових балів оцінкам за шкалою від 1 до 12 балів та таблиця переведення тестових балів з фізики у рейтингову оцінку за шкалою від 100 до 200 балів.

Після цього заклади освіти отримають результати державної підсумкової атестації учнів, які виявили бажання складати ДПА з фізики в 2021 році.

 

Відповідно до розпорядження Крижопільського селищного голови В.ВАСИЛИШЕНА від 20 травня 2021 року №98, відділом освіти, молоді та спорту для усіх учнів із числа випускників ЗЗСО нашої громади, які потребували підвезення для участі у ЗНО з історії України та фізики, було організоване підвезенням шкільними автобусами до пунктів проведення ЗНО та зворотному напрямку за рахунок коштів селищного бюджету з дотриманням протиепідемічних заходів та карантинних вимог. 


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних