Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

26 лютого відбулося позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Крижопільської селищної ради

Дата: 26.02.2021 17:07
Кількість переглядів: 1287

Фото без опису26 лютого відбулося позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Крижопільської селищної ради, на якій розглядалось питання про посилення додаткових обмежувальних заходів на період адаптивного карантину.

Члени комісії заслухали завідувачку ВСП Крижопільського МВЛД ДУ «Вінницький обласний лабораторний центр МОЗ України» Лозінську Т.Б., яка повідомила, що станом на 26 лютого на території громади є 10 активних хворих на коронавірусну хворобу COVID-19. 8 із них лікуються стаціонарно: 6 – в Крижопільській ОЛІЛ, 2 – в м.Вінниці. Епідемічна ситуація залишається стабільною.

Враховуючи рішення засідання обласної комісії з питань ТЕБ та НС від 24 лютого 2021 року, за результатами доповіді та з урахуванням обговорення Комісія вирішила:

1. Відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету селищної ради, власникам/засновникам спільно з керівниками закладів дошкільної, загальної середньої, професійної (професійно-технічної) та позашкільної освіти усіх типів та форм власності:

- забезпечити роботу дошкільних, спеціальних та 1-4 класів закладів загальної середньої освіти в очному режимі із обов'язковим дотриманням протиепідемічних вимог;

- перевести на дистанційну форму навчання заклади загальної середньої (крім 1-4 класів), професійної (професійно-технічної), позашкільної освіти;

- провести в приміщеннях закладів освіти, гуртожитках, харчоблоках комплекс протиепідемічних заходів, прибирання та провітрювання;

- передбачити кошти та закупити засоби індивідуального та колективного захисту для усіх учасників освітнього процесу;

- посилити інформаційно-роз'яснювальну роботу щодо суворого дотримання санітарно-гігієнічних норм і правил запобіганню поширення коронавірусної інфекції.

2. Керівникам підприємств, установ та організацій, суб'єктам господарювання забезпечити безумовне виконання протиепідемічних вимог на підвідомчих об'єктах.

3. Відділенню поліції №1 Тульчинського відділення поліції ГУ Національної поліції у Вінницькій області:

- посилити заходи щодо виявлення та притягнення до відповідальності осіб, які порушують масковий режим в громадських місцях та осіб, які порушують правила самоізоляції;

- продовжити роботу по виявленню та недопущенню функціонування закладів, діяльність яких заборонена.

4. Керівникам закладів охорони здоров'я забезпечити дотримання неухильного виконання вимог санітарно- епідеміологічного режиму в закладах охорони здоров'я громади.

5. Відділенню поліції №1 Тульчинського відділення поліції ГУ Національної поліції у Вінницькій області спільно з Крижопільським управлінням ГУ Держпродспоживслужби у Вінницькій області, управлінням ЖКГ, містобудування, архітектури, благоустрою, комунальної власності та захисту довкілля забезпечити, в межах компетенції, проведення перевірок дотримання санітарного законодавства, протиепідемічних заходів під час карантину в транспорті, закладах громадського харчування, розважальних закладах громади.

6. Крижопільському управлінню ГУ Держпродспоживслужби у Вінницькій област забезпечити:

- проведення щоденного (в часи роботи) моніторингу виконання протиепідемічних заходів на агропродовольчих ринках силами працівників структурного підрозділу;

- посилення державного нагляду за виконанням суб'єктами господарювання тимчасових рекомендацій по профілактиці поширення коронавірусної хвороби, затверджених постановами Головного державного санітарного лікаря України.

7. Відділу комунікацій з громадськістю апарату селищної ради посилити роботу в медійному просторі щодо висвітлення всіх питань пов'язаних з запобіганням поширення коронавірусної хвороби на території Вінницької області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних