Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулась чергова четверта сесія селищної ради

Дата: 05.02.2021 19:22
Кількість переглядів: 1485

Фото без опису5 лютого 2021 року відбулась чергова четверта сесія селищної ради 8 скликання. На сесію було винесено 40 питань, котрі стосувались як безпосередньо депутатської діяльності, організаційних аспектів роботи селищної ради, так і прийняття місцевих програм і внесення змін до бюджету територіальної громади на 2021 рік. Не залишились осторонь земельні питання та питання забезпечення повноважень щодо управління комунальним майном.

Сесія розпочалась з розгляду питань, що стосувались дострокового припинення повноважень депутатом селищної ради Балюком В.А. та змін у складі депутатських постійних комісій. Так, припинив депутатські повноваження у зв’язку з поданою особистою заявою Балюк В.А. від політичної партії «Українська Стратегія Гройсмана», поповнив депутатські ряди Мартинюк О.М. як наступний за черговістю кандидат у виборчому списку від політичної партії «Українська Стратегія Гройсмана». Головою Крижопільської селищної територіальної виборчої комісії Нагорняк Л.А. було вручено новобраному депутату посвідчення. Депутата привітав селищний голова Володимир Василишен та побажав йому плідної праці на благо Крижопільської громади.

Депутатами було одноголосно підтримано рішення про затвердження плану перспективного розвитку територіальної громади на 2021-2023 роки, ряду місцевих програм. Серед них комплексна оборонна-правоохоронна програма, програма будівництва доступного житла, підвищення енергоефективності та зменшення споживання енергоресурсів об’єктів комунальної власності громади, надання медичної допомоги жителям громади, хворим на цукровий та нецукровий діабет, підготовки медичних кадрів для закладів охорони здоров’я, програми фінансової підтримки громадських організацій – клубу «КРАБ» та «Футбольний клуб «ОЛІМП 2017», програму цифрового розвитку громади. Внесено зміни до програми пожежної та техногенної безпеки в частині орієнтовних обсягів фінансування запланованих заходів.

Окремим рішенням селищною радою прийнято на себе повноваження у сфері державної реєстрації майнових прав та державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців.

Одноголосно в цілому були прийняті рішення про затвердження звіту при виконання місцевого бюджету за 2020 рік та положення про цільовий фонд територіальної громади.

Відповідним рішенням був визначений порядок формування, фінансування, моніторингу та контролю за виконанням місцевих програм.

Сесія селищної ради прийняла рішення про участь територіальної громади у конкурсі Вінницької обласної ради «Комфортні громади». У випадку визнання проектів поданих селищною радою переможцями конкурсу, їх співфінансування з місцевого бюджету становитиме не менше 50% від загального бюджету проекту.

Депутати проголосували за надання послуг зі збирання та вивезення твердих побутових відходів на території селищної ради відповідними підприємствами на конкурсній основі.

Затверджено порядки проведення конкурсу на посаду керівника комунального закладу культури та директора комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Крижопільської селищної ради», для котрого була визначена також вартість платних послуг.

У зв’язку з подальшим структуруванням функціональної діяльності апарату та виконавчих органів селищної ради, кадровими змінами було внесено зміни до структури та загальної чисельності апарату селищної ради та її виконавчих органів, до персонального складу виконавчого комітету селищної ради, затверджено положення про окремі структурні підрозділи селищної ради.

Затверджено на посаді заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Здирко Аллу Анатоліївну, визначено її оплату праці.

Депутатами надано згоду на прийняття у комунальну власність громади окремого індивідуально визначеного майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міста Тульчинського району, зі спільної власності територіальних громад сіл, селища Крижопільського району.

Далі на сесії розглядались земельні питання(таких було 6), котрі стосувались затвердження технічних документацій із землеустрою, проєктів землеустрою, передачі земельних ділянок в оренду тощо.

Депутатами було прийнято рішення про виготовлення гербових номерних печаток старостам селищної ради.

Затверджені розпорядження селищного голови, прийняті у міжсесійний період.

У «Різному» розглянуто депутатське звернення Василишена Ю.В., за результатами якого було прийнято рішення про затвердження на посаді старости села Павлівки Стратієвського Ю.В., одноголосно підтримано пропозиції про проведення аудиту фінансово-господарської діяльності КП «Крижопільблагоустрій», про придбання системи електронного поіменного голосування депутатів селищної ради, електронного документообігу для селищної ради, про виділення коштів місцевого бюджету на реалізацію програми організації харчування в дошкільних і закладах загальної середньої освіти, про проведення виплати Ковалю О.В. – колишньому Голубецькому сільському голові, про вхід до складу засновників територіального центру соціального обслуговування «надання соціальних послуг» Крижопільського району.

Завершальним було питання поводження з твердими побутовими відходами.

З метою забезпечення належного санітарного стану вулиць, тротуарів, прибудинкових територій, депутати селищної ради були розподілені за населеними пунктами та вулицями.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних