Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

УВАГА! Формування бази погосподарського обліку житлових об’єктів

Дата: 26.01.2021 17:09
Кількість переглядів: 712

Фото без опису

Шановні мешканці смт Крижопіль!                       
     У засобах масової інформації, на сайті селищної ради та у бесідах із керівниками підприємств, установ, громадянами неодноразово повідомлялось  що із січня 2018 року у селищній  раді розпочато формування бази погосподарського обліку житлових об’єктів (будинків, квартир), у яких зареєстровані та проживають жителі смт Крижопіль. 

     Для спрощення процедури надання різного роду довідок жителям нашої територіальної громади та для більшої зручності громадян виникла необхідність упорядкування та розширення облікових даних у базі, яка забезпечує отримання актуальної інформації, щодо соціально-економічного становища селища у автоматичному режимі.

     Звертаємо вашу увагу на те, що погосподарський облік ведеться з урахуванням норм чинного законодавства з питань захисту персональних даних.   

     Цей облік не передбачає реєстраційних дій і не несе жодних правових наслідків для об’єктів, відносно яких він здійснюється.
     
      Для уникнення напруженої ситуації, коли працівники селищної ради не зможуть оперативно видати довідки за запитами громадян, запрошуємо всіх власників житла  не  відкладати візит до селищної ради до періоду, коли виникне потреба отримати довідку про склад сім’ї під час оформлення субсидії чи інші документи, не створювати собі незручностей пов’язаних із втратою часу у чергах.

      Запрошуємо власників житла у зручний для вас час надати документи, що підтверджують право власності на житло, земельну ділянку, будинкові книги, паспорт для обов’язкового внесення відомостей  до бази погосподарського обліку Крижопільської селищної ради за адресою: смт Крижопіль, вул. Героїв України, 59. Консультацію можна отримати за телефоном: 2- 22-89.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних