Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЦЕНТР НАДАННЯ АДМІНІСТРАТИВНИХ ПОСЛУГ Крижопільської селищної ради

24 Червня, 2022 р., 15:41
Адміністраторами Центру надання адміністративних послуг Крижопільської селищної ради постійно проводиться методична та консультаційна допомога щодо державної реєстрацї громадських організацій.
24 Червня, 2022 р., 12:54
В ході зустрічі йшлось про надання підтримки внутрішньо-переміщеним особам, які проживають на території громади.
13 Червня, 2022 р., 10:38
Нагадуємо, що у Центрі надання адміністративних послуг Крижопільської селищної ради є можливість безготівково оплачувати послуги через POS-термінал.
10 Червня, 2022 р., 13:27
Повідомляємо,що з 6 червня Всесвітня продовольча програма ООН в Україні (далі – ВПП ООН) відкрила загальнонаціональну гарячу лінію в Україні.Гаряча лінія інформує українців про гуманітарну продовольчу допомогу від ВПП ООН. 
08 Червня, 2022 р., 16:56
ДО УВАГИ ГРОМАДЯНВИТЯГ про місце проживання можна отримати на ПОРТАЛІ ДІЯ. Відповідно до Закону України від 05.11.2021 № 1871-ІХ «Про надання публічних (електронних публічних) послуг щодо декларування та реєстрації місця проживання в Україні» документ, що підтверджує місце проживання є ВИТЯГ з реєстру територіальної громади.
27 Травня, 2022 р., 14:27
Державного реєстратора відділу надання адміністративних послуг апарату Крижопільської селищної ради включено до переліку реєстраторів, яким в умовах воєнного стану дозволено проводити державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень.
11 Травня, 2022 р., 09:12
10 травня фахівці UNHCR Ukraine - Aгентство ООН у справах біженців в Україні реєстрували на отримання фінансової допомоги людей, які змушені були покинути свої домівки та зараз перебувають в Крижопільській територіальній громаді.
09 Травня, 2022 р., 10:27
ДО УВАГИ  переселенців, які зараз мешкають у Крижопільській територіальній громаді: 10 травня 2022 спільно з партнерами з UNHCR Ukraine - Aгентство ООН у справах біженців в Україні розпочинається реєстрація на отримання фінансової допомоги людей, які змушені були покинути свої домівки та зараз перебувають в Крижопільській територіальній громаді.
04 Травня, 2022 р., 11:28
  Постановою Кабінету Міністрів України від 06 березня 2022 р.№ 209  встановлено особливості проведення державної реєстрації в умовах воєнного стану.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних