Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЦЕНТР НАДАННЯ АДМІНІСТРАТИВНИХ ПОСЛУГ Крижопільської селищної ради

06 Вересня, 2023 р., 09:37
Шановні колеги,  вітаю  з днем адміністратора ЦНАП!! Ваша витримка, співчуття, толерантність, самовіддача, небайдужість - це ті якості які роблять дану професію надзвичайно важливою і потрібною в сучасному вирі сьогодення. Нехай робота приносить задоволення! Дякуємо ЗСУ  за можливість працювати та надавати адміністративні послуги!💙💛
06 Вересня, 2023 р., 08:39
Сьогодні, згідно з указом Президента, в Україні відзначають День адміністратора Центру надання адміністративних послуг та 11-ту річницю прийняття Закону України "Про адміністративні послуги".
04 Вересня, 2023 р., 14:52
Загалом переможцями від старту програми стало 71 ветеран або члени родин учасників бойових дій. Вони отримають 26 млн гривень на розвиток свого бізнесу.
30 Серпня, 2023 р., 14:48
🔳Компенсація за знищене житло: як подати заяву?👉 https://t1p.de/fv2ay
23 Серпня, 2023 р., 14:09
Відтепер разова грошова виплата ветеранам війни, учасникам бойових дій, особам з інвалідністю внаслідок війни, громадянам, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною та членам сімей загиблих Захисників і Захисниць України виплачуватиметься до Дня Незалежності України, що визначено Постановою Кабінету Міністрів України від 21 липня 2023 року №754 «Деякі питання соціального захисту ветеранів війни та жертв нацистських переслідувань».
01 Липня, 2023 р., 09:35
Щиро вітаємо державних реєстраторів з їх професійним святом.
06 Червня, 2023 р., 09:19
8 червня об 11:00 в приміщенні Центру надання адміністративних послуг Крижопільської селищної ради юристи Благодійного фонду "Право на захист" - виконавчий партнер УВКБ ООН проведуть консультації для внутрішньо переміщених осіб. Орієнтовний перелік питань, які будуть розглядатися на юридичній сесії:
19 Травня, 2023 р., 11:10
Так, знову за один візит і однією заявою батьки можуть отримати до 9️⃣-ти державних послуг від різних органів влади, потрібних при народженні дитини: свідоцтво про народження, картку платника податків, подати документи на оформлення допомоги при народженні дитини,подати документи на оформлення допомоги на дитину з багатодітної сім’ї, грошову компенсацію за "Пакунок малюка" тощо.  Дві з них обов’язкові: державна реєстрація народження та визначення походження дитини, тобто інформація про батьків малюка. Решта послуг доступні на вибір.
17 Травня, 2023 р., 13:58
Повідомляємо про те, що 18 травня 2023 року в приміщенні Центру надання адміністративних послуг Крижопільської селищної ради  не буде проводитися прийом мобільного сервісного центру Міністерства внутрішніх справ України у Вінницькій області по технічним причинам.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних