Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відділ освіти, молоді та спорту

30 Серпня, 2021 р., 08:57
Згідно календарного плану фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів Крижопільської селищної ради на 2021 рік, з метою широкої пропаганди та залучення різних верств сільського населення  до систематичних занять фізичною культурою  та спортом,  в т.ч. депутатів та керівників всіх рівнів державної влади та органів самоврядування,  організації активного  дозвілля та проведення фізкультурно-спортивних заходів з найбільш доступних і поширених на селі традиційних видів спорту, активізації  роботи сільських старостинських округів Крижопільської селищної  ради, участі  кращих команд та спортсменів в обласних та Всеукраїнських  змаганнях на «Краще спортивне село України», 21, 22 серпня в селищі Крижопіль відбулись фінальні змагання, присвячені 30-й річниці Незалежності України.
11 Серпня, 2021 р., 08:04
Новий навчальний рік зможе розпочатися в Україні без будь-яких карантинних обмежень, якщо на території країни збережеться зелений рівень епідемічної небезпеки.
04 Серпня, 2021 р., 09:57
Як створити недискримінаційне середовище у школі: покрокова інструкція для директора Забезпечення рівного доступу до освіти і неупередженого ставлення до всіх дітей — такі ж важливі завдання директора школи, як і забезпечення якості освітньої діяльності школи.
03 Серпня, 2021 р., 19:41
У разі переходу області до жовтого, помаранчевого чи червоного карантинного рівня епідемічної безпеки робота закладів освіти буде можлива лише за умови вакцинованого персоналу на рівні 80%.
03 Серпня, 2021 р., 17:07
Модельна програма з фізичної культури для 5-6 класів, підготовка вчителів фізкультури та нова модель фізкультурно-оздоровчої та спортивно-масової роботи шкіл. Про це йшлося під час круглого столу «Новій українській школі – нова фізична культура», який відбувся 30 липня 2021 року. Круглий стіл організували Міністерство освіти і науки України та проєкт Олександра Педана з розвитку спорту серед школярів «JuniorZ».
30 Липня, 2021 р., 18:04
ДО УВАГИ ЖИТЕЛІВ  КРИЖОПІЛЬСЬКОЇ ГРОМАДИ
22 Липня, 2021 р., 18:42
19 липня у нашій громаді відбувся спортивно-видовищний «Олімпійський день - 2021», який проводився за ініціативи Міжнародного Олімпійського комітету з нагоди відкриття Ігор XXXII Олімпіади 2021 року в Токіо під гаслом «Заряджайся спортом», організатором якого виступив відділ освіти, молоді та спорту Крижопільської селищної ради. Учасників заходу привітав селищний голова Володимир Василишен. Він побажав усім учасникам здоров?я та успіхів у житті і спорті. Після урочистого відкриття спортивно-видовищного заходу «Олімпійський день – 2021» та фізкультурної розминки, розпочалися змагання з видів спорту, які були включені до програми: змагання з велопробігу селищем, легкоатлетичного забігу на 1000 м, VIP- забігу на 500м, змагання з волейболу та футболу, тенісу, гирьового спорту, перетягування канату. Для найменших учасників (від 6 до 12 місяців був проведений «повзунковий забіг». Для дітей, від 5 до 8 років, відбувся забіг на 20 м, забіг на самокатах та конкурс малюнка на спортивну тематику. Дякуємо за активну участь керівникам відділів, управлінь Крижопільської селищної ради, старостам сіл Шарапанівка, Жабокрич, Соколівка, Голубече, Заболотне, Крикливець, Зеленянка, Тернівка, Куниче, а також директору СЗШ І-ІІІ ст. с.Соколівка Віті Самейко.
12 Липня, 2021 р., 13:32
МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ: ПАРК КУЛЬТУРИ І ВІДПОЧИНКУ, СТАДІОН «КОЛОС», СПОРТИВНИЙ ЗАЛ ДЮСШ

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних