Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

НОВИНИ

02 Листопада, 2022 р., 15:52
           З  метою  забезпечення  безперебійного  руху  автотранспорту  на  автомобільних шляхах  територіальної громади та сталого утримання    автошляхів і  шляхових  споруд  в  зимових  умовах     2022 – 2023  років, виконавчим комітетом Крижопільської селищної ради прийнято рішення  від 21 жовтня 2022 року № 248  «Про забезпечення  безперебійного руху автотранспорту на території громади у зимовий період 2022-2023 років».
31 Жовтня, 2022 р., 17:30
Будьте помітними у темряві – одягайте світловідбивні елементи??
31 Жовтня, 2022 р., 09:48
Сьогодні, 31 жовтня, під головуванням селищного голови Володимира  Василишена , відбулася чергова щотижнева нарада за участі заступника селищного голови Валентини Чабанюк, керівників відділів та управлінь селищної ради, а також керівників підпорядкованих комунальних підприємств, установ та закладів.
28 Жовтня, 2022 р., 13:49
Виконання ремонтних робіт на повітряній лінії електропередачі. Планова робота. Розчистка траси.
28 Жовтня, 2022 р., 11:32
З метою відзначення 78-ої річниці визволення України від нацистських загарбників в роки Другої світової війни, 28 жовтня біля Меморіалу Слави відбувся мітинг-реквієм та покладання квітів.
27 Жовтня, 2022 р., 08:39
Від початку війни, у березні-вересні, Фонд соціального страхування України недоотримав понад 5 мільярдів гривень частки ЄСВ відносно планових показників. Водночас, виплати лікарняних, декретних і страхових виплат не призупинялись Фондом ні на день та продовжують фінансуватись у повному обсязі. Однак перевищення потреби у видатках на страхові виплати і допомоги над фактичними доходами, на жаль, призвело до затримки фінансування матеріального забезпечення на близько 57 робочих днів.
26 Жовтня, 2022 р., 16:15
Міністерство охорони здоров’я запустило на своєму сайті розділ «Портал вакансій медичних працівників». Він покликаний допомогти кожному медику, який потребує роботи, знайти вакансію, що йому підходить. Ознайомитися з пропозиціями, що розміщені на порталі, можна за посиланням https://work.moz.gov.ua.
25 Жовтня, 2022 р., 17:35
У зв'язку з критичними пошкодженнями енергетичної інфраструктури повідомляємо про введення в дію графіка погодинного відключення електроенергії по населених пунктах нашої громади з 25.10.2022 року^

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних