Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Пам’ятаємо!

Дата: 03.08.2024 08:30
Кількість переглядів: 86

Сьогодні, 3 серпня,  – річниця  з дня загибелі Захисника України, нашого земляка, уродженця с. Крикливець Крикливецького старостинського округу Крижопільської селищної територіальної громади ДЯТЛЮКА Юрія Юрійовича.

Юрій народився 12 грудня 1988 року. Закінчив на той час  Крикливецьку середню загальноосвітню школу, Вінницький національний технічний університет. Жив у Вінниці, працював менеджером, займався спортом – грою у футбол та бойовим мистецтвом ушу, будував плани, але їм не судилося збутися.

До лав Збройних сил України  його було мобілізовано 6 травня 2022 року. Служив розвідником – сапером розвідувального відділення розвідувального взводу аеромобільного батальйону, з травня 2023 року – старшим сапером інженерно-саперного взводу аеромобільного батальйону 95-ї окремої десантно-штурмової бригади десантно-штурмових військ Збройних сил України.

Воював на Мар’їнському напрямку.  Був учасником  боїв за місто Мар‘їнка Покровського району Донецької області. 3 серпня 2023 року  під час виконання бойового завдання внаслідок артилерійського обстрілу поблизу міста Мар‘їнка обірвалася лінія життя нашого Захисника - справжнього патріота, надзвичайно доброї  і світлої людини, Воїна, який сумлінно виконував свій громадянський і військовий обов’язок,  який виявив стійкість і мужність у цій безжальній боротьбі. Наш Герой віддав своє життя, захищаючи нашу землю від ворожої московської навали, свою родину і всіх нас.  Указом  Президента України Юрія за бойові заслуги нагороджено орденом «За мужність» ІІІ ступеня посмертно.

 Рідні, близькі, друзі, знайомі, жителі громади  цього дня вшановують  світлу пам’ять Героя. З нагоди гіркої річниці висловлюємо щирі співчуття родині загиблого Захисника. Сумуємо... Низько схиляємо голови у скорботі...

Розуміємо, що жодні співчуття не вигоять  біль втрати, жодне слово не втамує тугу за сином у  батьківському серці, за чоловіком - у серці дружини, за батьком – у дитячих сердечках.  Та впевнені, що ніхто і ніколи не забере в нас пам’ять про Юрія, у якій він – наш мужній Герой!  

Герої не вмирають! Слава Україні! Героям слава!

Крижопільська селищна рада, виконавчий комітет, депутатський корпус та вся громада

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних