Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Робота чергової 48 сесії селищної ради 8 скликання була продуктивною і конструктивною

Дата: 26.07.2024 14:30
Кількість переглядів: 75

Сьогодні, 26 липня 2024 року, відбулася чергова 48 сесія Крижопільської селищної ради 8 скликання. Засідання сесії провів селищний голова Володимир ВАСИЛИШЕН. Участь у його роботі взяв голова Тульчинської районної військової адміністрації Олександр ГАВРИЛЮК.

На порядок денний було винесено 67 питань.  Кожне попередньо опрацьовано на профільних депутатських комісіях.

Серед  важливих питань,  які прийнято, були питання, що стосувалися змін  до ряду раніше прийнятих місцевих програм, щодо   підтримки наших Захисників та Захисниць, правоохоронних органів, роботи ЦНАПу , а також – змін до бюджету громади на 2024 рік. Заразом прийнято нову програму – цифрового розвитку громади на 2025-2027 роки – задля ефективного прийняття управлінських рішень; затверджено  стратегію розвитку закладів загальної середньої освіти, статути цих закладів та  закладів  дошкільної освіти; статути комунальних підприємств «Крижопільводоканал», «Крижопільський медичний  центр первинної медико-санітарної допомоги», «Крижопільська окружна лікарня інтенсивного лікування» та -  ряд  Положень: про відділ освіти, молоді та спорту Крижопільської селищної ради в новій редакції; про відділ та  центр надання адміністративних послуг,  про управління житлово-комунального господарства, містобудування, архітектури, благоустрою, комунальної власності та захисту довкілля.

Також депутатами  внесено зміни до Положення про управління житлово-комунального господарства, містобудування, архітектури, благоустрою, комунальної власності та захисту довкілля Крижопільської селищної ради; ухвалено  рішення  щодо оголошення конкурсу з відбору незалежних членів наглядової ради при КНП «Крижопільська ОЛІЛ» та щодо  меморандуму про співпрацю між Крижопільською селищною радою та громадською організацією «КРИЖОПІЛЬ НЕЗЛАМНИЙ»; погоджено  передачу майна на баланс,   розмір щомісячної плати за навчання у комунальній установі «Крижопільська школа мистецтв» та за тимчасове користування музичними інструментами на 2024 – 2025 навчальний рік. Прийнято рішення про дострокове припинення повноважень  депутатом селищної ради  8 скликання Ольгою Подолян   та  - з  низки  земельних питань.

У перелік робочих моментів на засіданні вписався і урочистий момент – голова Крижопільської селищної територіальної громади Володимир ВАСИЛИШЕН отримав  подяку  від військових та відзнаку від  Головнокомандувача Збройних сил України генерал-полковника Олександра Сирського за сприяння війську, яку вручив представник військової частини, що знаходиться на території  Крижопільської громади.

 «Це подяка не мені особисто, - сказав у відповідь  Володимир Миколайович, -  а депутатському корпусу,  жителям громади, всім, хто постійно підтримує  наших Захисників. Ми це робили і робити будемо, щоб якнайшвидше  наблизити нашу Перемогу».

  Про підтримку військових  на фронті та сімей загиблих Захисників у громадах, в тому числі й Крижопільській, на районному рівні розповів у своєму виступі голова Тульчинської районної військової адміністрації Олександр ГАВРИЛЮК. І в свою чергу  подякував усім, хто долучається до цієї важливої місії…

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних