Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Все прораховувати наперед – і досягати успіхів

Дата: 22.07.2024 11:00
Кількість переглядів: 101

Власне, таку  настанову винесли учасники  апаратної наради, яку  сьогодні, 22 липня 2024 року, провів  Крижопільський  селищний голова Володимир ВАСИЛИШЕН  з керівниками структурних підрозділів селищної ради та комунальних підприємств. А також отримали  відповідні доручення від голови в межах компетенції кожного.

А  розглянули на нараді  поточні питання, які стосуються життєдіяльності громади. Зокрема: у сферах економіки, фінансів, освіти, охорони здоров’я, соціального  та цивільного  захистів, надання адміністративних послуг, земельних відносин,  житлово-комунального господарства, захисту прав дітей.

З-поміж іншого йшлося про придбання громадою новенького шкільного автобуса, а отже, - про економію коштів  на оплаті послуг перевізнику, які згодом можна буде вкласти у придбання ще одного; про закінчення ремонтів у  сховищах цивільного захисту  ліцеїв №1 та №2 селища Крижопіль; про готовність ЦНАПу надавати населенню послуги з реєстрації шлюбів та  смертей, а також  про можливе придбання обладнання для реєстрації та перереєстрації транспортних засобів; про надання допомоги ветерану війни на відкриття бізнесу; про новий порядок  медичних оглядів дітей; заміну контейнерів на майданчиках для збору сміття, термін експлуатації яких минув; застосування адміністративної відповідальності до тих, хто не усуває «просілість»  каналізаційних люків відносно дорожнього покриття, і в чиїй вони зоні відповідальності; про  активізацію робіт з укладання тротуарної плитки до спортивного майданчика; про реабілітацію  матерів загиблих Захисників громади  у рамках проєкту «Дати Мамі надію»; про дієві  програми розвитку громади; порядок і передачу матеріальних цінностей. Розглянуто й інші актуальні питання сьогодення.

У кінці наради голова подякував усім присутнім за роботу та побажав успішного нового тижня.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних