Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Крижопільська громада інвестує в освітню інфраструктуру: новий шкільний автобус забезпечить комфортне та безпечне перевезення учнів

Дата: 19.07.2024 15:30
Кількість переглядів: 75

Крижопільська селищна територіальна громада зробила важливий крок у забезпеченні рівного доступу до освіти для всіх дітей. Нещодавно громада придбала новий шкільний автобус, який відповідає найвищим стандартам безпеки та комфорту.

Ключові характеристики нового транспортного засобу: місткість -30 пасажирів; підвищені засоби  безпеки; обмеження швидкості руху; звукова та світлова сигналізації;  аварійні кнопки; спеціально розроблені сидіння; ергономічні сходинки для зручної посадки.

Фінансування проєкту здійснено за рахунок коштів місцевого бюджету, що демонструє ефективне використання ресурсів та пріоритетність освітніх питань для місцевої влади. Новий автобус буде обслуговувати учнів ліцею №1 селища Крижопіль, значно покращивши транспортне сполучення. "Підвезення дітей із сільської місцевості до закладів освіти є одним із наших пріоритетних завдань," – зазначає Володимир Василишен, Крижопільський селищний голова. -  Цей автобус – важливий крок у забезпеченні рівних можливостей для всіх учнів нашої громади, незалежно від місця їхнього проживання". Ця ініціатива є частиною ширшої стратегії  розвитку Крижопільської громади, спрямованої на покращення освітньої інфраструктури та створення сприятливих умов для навчання. Місцева влада продовжує працювати над проєктами, які сприятимуть підвищенню якості освіти та забезпеченню комфортних умов для всіх учнів громади.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних