Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Тернівці провели Героя у Небесне Військо

Дата: 19.07.2024 15:25
Кількість переглядів: 108

Сьогодні Крижопільська громада  провела в останню путь 42-річного захисника України, жителя с. Тернівка Тернівського старостинського округу Олексія Миколайовича БУРДЕНЮКА, який загинув за Україну, її незалежність та територіальну цілісність, за мирне майбутнє кожного українця.

Страшна війна забрала життя хороброго Воїна, гарної та напрочуд доброї людини, люблячого сина та батька. Великого працелюба та патріота, який без вагань став на захист України, гідно її захищав і так саме гідно за неї загинув, виконуючи бойове завдання. Життя  Олексія Миколайовича обірвалося 2 жовтня 2023 року біля населеного пункту Новопрокопівка Пологівського району Запорізької області. Та тільки вчора тіло Героя, який був старшим стрільцем-оператором  механізованого відділення механізованої роти механізованого батальйону однієї із військових частин, доправили до рідної домівки і вже сьогодні з почестями поховали на  місцевому кладовищі.

Віддати шану мужньому українському Воїну та провести його у Небесне Військо прийшли рідні, друзі, керівництво громади, усі небайдужі. В усіх на душі – печаль, на очах – сльози, у промовах – яким гарним, яким добрим, яким порядним, завше усміхненим і відважним був Олексій Миколайович, як він любив життя, свою родину, своїх донечок  Нелю та Полінку, своїх односельців, Україну.  А також  на вустах, у думках - те, що ніякими словами не розрадити рідних та близьких Воїна, не вигоїти їхні  душевні  рани від такої утрати. А водночас – що Герої не вмирають, що  вони просто відходять у  вічність і захищають нас з Небес. Що залишаються з нами, щоб ми пам’ятали, яку ціну заплачено за кожний мирний ранок, за кожний новий день. І що Олексій Миколайович назавжди залишиться  нашим Героєм!
Про це кажуть, виступаючи на жалобному мітингу Крижопільський селищний голова Володимир ВАСИЛИШЕН, староста Тернівського старостинського округу  Оксана Підлубна, начальник другого відділу Тульчинського районного територіального центру комплектації та соціальної підтримки підполковник Володимир МОРОЗ, класний керівник  Тернівської  СЗШ І-ІІ ст.  Світлана Хитрук, настоятель Тернівського храму, отець Олександр.
А також - про те, що маємо священний обов’язок берегти вічну пам’ять про Героя!
Нехай такою вона буде для Олексія Миколайовича! І вічним Царство Небесне!
Низький уклін та щирі співчуття батькам, дружині, донечкам, рідним та близьким!
Слава Україні!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних