Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Пам’ятаємо!

Дата: 02.07.2024 08:55
Кількість переглядів: 56

Сьогодні, 2 липня 2024 року, минає річниця з дня загибелі нашого Захисника, одного з найкращих синів України, мужнього і хороброго Воїна,  який віддав своє життя за рідну землю, КУЦОГО Сергія Володимировича. Уродженець села Крикливець,  командир відділення інженерно-саперного взводу  другого механізованого батальйону молодший сержант  КУЦИЙ Сергій Володимирович, 06.01.1995 р. н., загинув у результаті бойових дій поблизу населеного пункту Водяне Волноваського району Донецької області.  Обірвалося життя справжнього Патріота, надзвичайної і світлої Людини, Воїна, який сумлінно виконував свій громадянський і військовий обов’язок, який виявив стійкість і мужність у цій безжальній боротьбі.

Сергій  був щирим, доброзичливим, працелюбним, завжди готовим підтримати та прийти на допомогу. Понад усе любив життя, свою родину, рідний край, українську землю.   Мріяв про Перемогу і наближав її з усіх сил. Саме таким він залишиться в нашій пам’яті. Дуже боляче усвідомлювати, що його життя так рано обірвалося. Скільки доброго і світлого могло бути в нього попереду, але він віддав його, обороняючи Україну і всіх нас. Та смерть не зможе зруйнувати те, що залишив після себе наш Герой, це  – добрі справи та світлу пам’ять про себе.

 У день гірких роковин доземно  вклоняємось  Сергію за його вірність, чесність, мужність та силу. Висловлюємо вдячність – за його хоробрість у боротьбі з окупантом, за силу духу та рішучість у захисті України.

Щирі співчуваємо родині загиблого Героя. Сумуємо. Низько схиляємо голови у скорботі. Розуміємо, що жодні співчуття не зменшать біль втрати, жодне слово не втамує тугу в серці ні через рік, ні через десятки років.

Сергія поховали у Білій Церкві, де живе дружина. Та крижопільчани завжди пам’ятатимуть свого Героя-земляка - він назавжди залишиться жити в  наших серцях.

Вічний спочинок і світла пам'ять тобі, наш Герою!

Крижопільська селищна рада, виконавчий комітет, депутатський корпус та вся громада

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних