Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Одні питання ухвалили, окреме - не підтримали, ряд - перенесли на наступну сесію

Дата: 26.04.2024 14:15
Кількість переглядів: 107

У п’ятницю, 26 квітня, відбулася 45 сесія Крижопільської селищної ради 8 скликання. На її засіданні були присутні 17 депутатів, відтак був кворум для прийняття рішень. Провів засідання сесії селищний голова Володимир ВАСИЛИШЕН.  

На засідання сесії  виносилось  61 питання, але депутати розглянули не всі з них – ряд питань, що стосуються затвердження технічної документації із землеустрою, перенесли на  наступну сесію селищної ради, оскільки для прийняття  з них рішень не вистачило кворуму – дві третіх голосів  від загальної кількості депутатів селищної ради.

 Отже, розпочавши роботу,  депутати  насамперед  внесли зміни до уже прийнятих  на попередніх  сесіях  рішень:  про  підготовку територіальної оборони та населення Крижопільської територіальної громади до участі в русі національного спротиву на 2022-2025 роки» (зі змінами), про забезпечення діяльності Центру надання адміністративних послуг Крижопільської селищної ради на 2021-2025 роки (зі змінами), про  харчування вихованців і учнів закладів освіти громади в 2024 році та організацію харчування учнів закладів загальної середньої освіти та вихованців дошкільної освіти Крижопільської селищної  територіальної громади на 2023-2025 роки (зі змінами). Також підтримали питання фінансового управління: внесли зміни до бюджету Крижопільської селищної територіальної громади на 2024 рік, затвердили звіт про виконання бюджету громади за перший квартал та договір про передачу міжбюджетного трансферту.

Затвердили й структуру Крижопільського трудового архіву, низку питань, що стосуються комунальної власності  та земельних відносин. Підтримали  питання про участь у конкурсі Вінницької обласної Ради «Безпечні стійкі громади» у 2024 році та звернення  депутатів Крижопільської селищної ради від політичної партії «Європейська Солідарність» щодо неприпустимості підвищення акцизів на пальне.  Внесли зміни до рішень  про  утворення виконавчого комітету селищної ради, визначення його чисельності та затвердження персонального складу;  про Положення про погоджувальну раду…

Зняли з контролю ряд рішень селищної ради як такі, що виконані у повному обсязі.

У «Різному» обранці прийняли до комунальної власності отримане  ЦНАПом за кошти Уряду Швеції та Програми розвитку ООН обладнання «Мобільний кейс» і проголосували у зв’язку з цим за утворення пересувного віддаленого робочого місця адміністратора центру.

На цьому засідання сесії завершило свою роботу.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних