Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Онлайн - зустріч з метою обміну досвідом працівників, які надають соціальну послугу супроводу під час інклюзивного навчання

Дата: 02.04.2024 11:13
Кількість переглядів: 29

Супровід під час інклюзивного навчання – це соціальна послуга, основною метою якої є забезпечення повної та ефективної участі дитини у освітньому процесі. Надає послугу спеціально навчена особа – асистент дитини, під час інклюзивного навчання дітям з особливими освітніми проблемами.

29 березня 2024 року відбулася зустріч в режимі онлайн з метою обміну досвідом працівників, які надають соціальну послугу супроводу під час інклюзивного навчання, яка була організована Вінницьким обласним центром соціальних служб. Зокрема, від КУ «ЦНСП Крижопільської селищної ради», відділення соціальної допомоги вдома, взяли участь у зустрічі асистент дитини, що надає дану послугу – Вовчок Марина Василівна та фахівець із соціальної роботи – Тіхоненко Юлія Анатоліївна.

Під час зустрічі розглядали такі питання, як:

  • взаємодія з дитиною в школі;
  • як складаються стосунки з дитиною в школі;
  • організація взаємодії з асистентом вчителя, класним керівником, іншими працівниками та керівництвом навчального закладу;
  • участь соціального робітника у проведенні оцінювання індивідуальних потреб дитини та у складанні індивідуального плану надання соціальної послуги супроводу під час інклюзивного навчання у навчальному плані дитини.

Загалом в онлайн-зустрічі взяли участь 18 соціальних працівників, які надають послугу супроводу під час інклюзивного навчання. Зустріч вийшла змістовною, цікавою, інформативною та корисною в тому плані, що дана послуга є порівняно новою у соціальній сфері, зокрема в КУ «ЦНСП Крижопільської селищної ради» вона включена в перелік соціальних послуг з листопада 2023 року.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних