Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Не залишайте дітей без нагляду!

Дата: 16.04.2024 13:25
Кількість переглядів: 44

З метою недопущення трагічних наслідків, порушення прав дітей, норм чинного законодавства, служба у справах дітей Крижопільської селищної ради звертається до крижопільчан з нагадуванням про те, що не можна  залишати  дітей без нагляду!

Діти – це окрема частина суспільства, якій притаманні особлива поведінка, своєрідні життєві стереотипи, що забезпечують її розвиток і становлення та перетворення в дорослу частину.

Нині суспільство вкрай стурбоване станом травмування й загибелі дітей. Нещасні випадки трапляються саме тоді, коли діти залишаються без нагляду дорослих, коли небезпека чатує на кожному кроці: вдома, на вулиці в умовах швидкого руху  транспорту, під час відпочинку у лісі, біля водойм.

Однією з основних причин стає недбале ставлення батьків до виконання своїх батьківських обов’язків. До «групи ризику» переважно потрапляють так звані неблагополучні сім’ї, де зловживають алкоголем, наркотичними засобами і не цікавляться вихованням  дітей.

Отож дуже важливо не залишати власних дітей без нагляду та не бути  байдужими до чужих, адже чужих дітей не буває! Нагадуємо: захистити дитину можна тільки у співпраці громадян зі службою у справах дітей, центром надання соціальних послуг, органами освіти, охорони здоров’я, правоохоронними органами.

Дорослі пам’ятайте: у  малечі має бути щасливе дитинство, і за це відповідаєте ви, а тому турбота про дітей, захист їхніх прав має стати одним із основних ваших обов’язків.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних