Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Життєвого і творчого Вам довголіття, Анатолію Дмитровичу!

Дата: 10.04.2024 15:25
Кількість переглядів: 52

 9 квітня у лекційній залі КЗ «Центр культури і дозвілля Крижопільської селищної ради» відбувся творчий вечір працівника культури з багаторічним стажем, колишнього очільника галузі культури, а нині керівника театру естради  «Факел»  Анатолія ФРАНЧУКА з нагоди  двох прекрасних ювілейних  дат у  його житті – 75-річчя від дня народження та 57-річної діяльності у галузі культури. На нього зібралися ті, хто працював і працює з винуватцем торжества пліч-о-пліч, кому небайдужа його творчість, кому до снаги його голос і до душі його спів. За які Анатолію Дмитровичу усі того вечора  висловили  величезне спасибі!

Привітали  ювіляра начальниця Управління  культури і мистецтв Вінницької ОДА Ольга ДЕРНОВА, заступниця Крижопільського селищного  голови  Людмила БАЧЕК,  начальниця відділу культури, туризму та охоронної культурної спадщини Крижопільської селищної ради  Леся ОШОВСЬКА, донечки Олеся та Людмила, колеги, друзі, добрі знайомі, шанувальники його творчого таланту. Бажали міцного здоров’я, щастя, благополуччя, миру, всіляких гараздів, подальших  успіхів. І отого головного для кожного митця: аби крижопільчани, і не тільки вони, мали за честь ще не раз приходити на творчі вечори Анатолія Дмитровича і дарувати йому гучні оплески. Словом, зичили життєвого і творчого довголіття!..

Людмила ж Володимирівна у своїй вітальній промові сказала: «Пишаємося  Вами, Анатолію Дмитровичу! Горді з того, що кращі творчі особистості живуть і працюють  не десь там, а в нашій громаді; що уся краса мистецтва, яку Ви даруєте людям,  бере витоки на нашій рідній Крижопільщині! Цінуємо це! Підтримуємо це! Вклоняємося за це! І вітаємо Вас  від усієї душі – від імені селищного голови Володимира ВАСИЛИШЕНА, виконавчого комітету селищної ради, депутатського корпусу, усієї громади»!  За вітаннями заступниця селищного голови вручила Анатолію Дмитровичу Почесну грамоту Крижопільської селищної ради та грошову винагороду.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних