Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Профілактичний рейд «Нічне місто»

Дата: 29.03.2024 14:30
Кількість переглядів: 56

З метою профілактики та попередження негативних проявів у підлітковому середовищі, а саме: розпивання підлітками алкогольних та слабоалкогольних напоїв, куріння в громадських місцях, вживання наркотичних засобів, порушення правопорядку  та перебування підлітків без  супроводу дорослих у вечірній час з 22:00 до 6:00 год., особливо в канікулярний період 28.03.2024 року працівниками служби у справах дітей Крижопільської селищної ради,  спільно з  поліцейським  офіцером громади  Миколою Онищуком , старшим інспектором  з ювенальної превенції   Юлією Гасіцою на території Крижопільської територіальної громади проведено   профілактичний рейд «Нічне місто». Також, здійснено роз’яснювальну роботу із персоналом та адміністрацією торгівельних  точок про  правові наслідки недотримання законодавчих актів України щодо порядку перебування дітей у закладах, в яких провадиться діяльність у сфері розваг у нічний час, а також про заборону продажу алкогольних напоїв та тютюнових виробів неповнолітнім. Роздано  інформаційні листи та стікери  – наклейки , з попереджувальним характером, які забороняють продаж алкоголю та тютюну.
​За результатами проведення профілактичного рейду: у розважальних закладах неповнолініх не виявлено, проте на вулиці після 22 години виявлено 5 неповнолініх дітей, з якими проведено попереджувальні профілактичні бесіди щодо наслідків вживання алкогольних напоїв, тютюнопаління та правопорушень. Такі профілактичні рейди будуть проводитись на території Крижопільської громади регулярно. 
    ​ Наголошуємо, що діти віком до 16 років з 22:00 до 6:00 не можуть перебувати у нічний час без присутності хоча б одного з батьків або іншого законного представника.
   ​ Шановні батьки, законні представники дитини! З метою безпеки - обмежте перебування вашої дитини за межами дому у вечірній час. Довіряйте, але контролюйте свою дитину! Пам’ятайте, що відповідальність за життя та здоров’я вашої дитини несете ви особисто!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних