Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

14 березня в залі Центральної бібліотеки смт Крижопіль, за сприяння селищного голови, відбувся захід - зустріч із суб'єктами співпраці щодо попередження та запобігання від вчинення домашнього насильства.

Дата: 28.03.2024 13:00
Кількість переглядів: 25

За дорученням директора КУ "ЦНСП Крижопільської селищної ради " Людмили ГОНЧАРУК, зустріч була організована заступником директора Центру Христиною БУРКАЛО та завідувачем відділення Денного Центру Галиною КОВАЛЬ.

Для налагодження співпраці та взаємодії суб'єктів соціальної роботи в громадах, на зустріч завітала команда мобільної бригади, яка працює на базі КЗ" Обласний комплексний центр надання соціальних послуг".

Групою мобільної бригади, а саме: керівником Мариною ОНОПЕНКО, фахівцем із соціальної роботи Оленю КАРАСЕНКО та практичним психологом Вікторією ВДОВИЧЕНКО проведено інформаційно - просвітницьку роботу про послуги, які надає мобільна бригада та "Обласний комплексний центр соціальних послуг", а також про виявлення та повідомлення суб'єктами взаємодії по боротьбі з домашнім насильством. Основну увагу було зосереджено на сім'ях з дітьми, які стали свідками та потерпілими від домашнього насильства.

На захід було запрошено СТАРОСТ старостинських округів, соціальних педагогів та психологів , лікаря Анну МАНЬКІВСЬКУ, начальника відділення дільничних інспекторів Максима СЛОБОДЯНА, головного спеціаліста УСЗН та ОЗ Олену АПОСТОЛ та головного спеціаліста ССД Оксану КИЧУК.

Цікаву зустріч, конструктивне обговорення найболючішої проблеми сьогодення підтримала і редактор місцевого радіомовлення Світлана ЧЕПІЛЬ.

Завідуюча відділення Денного центру ознайомила з роботою Денного центру, який функціонує в нашій територіальній громаді.

Всі присутні згодні працювати разом, спільно для того, щоб подолати та попередити домашнє насильство в сім'ї, а особливо в тій, де є неповнолітні діти.

По завершенні заходу, члени мобільної бригади та працівники Центру відвідали сім'ю, яка потерпіла від домашнього насильства в присутності дітей та які також є потерпілими. Присутні в сім'ї також були - поліцейський офіцер громади Олег ТОМАШЕНКО та поліцейська ювенальної поліції Юлія ГАСІЦА. Разом проведено заходи щодо підтримки та допомоги потерпілої.

Відвідано і наш Денний центр.

Приємно, що ми одна із тих територіальних громад, яка має функціонуюче відділення соціально- психологічної допомоги сім'ям, потерпілим від домашнього насильства.

Гості приємно вражені тим, що побутові умови, комфорт для проживання. в приміщенні відповідають

Європейським стандартам.

ЦНСП щиро дякує тим, хто був разом з нами та, хто готовий і надалі разом працювати у напрямку протидії домашнього насильства.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних