Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Захисника із Херсона Андрія Тимошенка завжди пам’ятатимуть на Крижопіллі

Дата: 06.02.2024 17:45
Кількість переглядів: 141

Фото без опису

Родина Тимошенків  на Крижопілля приїхала тоді, коли російська орда  окупувала  Херсон. Молоде  подружжя  із маленьким сином прихистили у себе жителі села  Заболотне Крижопільської територіальної громади, виділивши житло у  місцевому психоневрологічному санаторію. Хоч Андрію Валерійовичу та Ганні Валеріївні і довелося полишити свою рідну і дорогу серцю домівку, батьки раділи з того, що їхній синок  Іванко  буде жити і зростати у безпеці.

А згодом, у квітні 2023 року, Андрій Валерійович був призваний Тульчинським РТЦК до лав Збройних сил України. Прощаючись з дружиною та сином, він обіцяв звільнити Україну від ворога заради кращого життя їхнього Іванка, усіх українців та повернутись з Перемогою. Але не судилось…

4 лютого у тимчасове помешкання родини Тимошенків прилетіла страшна звістка: старший солдат Тимошенко Андрій Валерійович, навідник І механізованого відділення 3 механізованого взводу механізованої роти військової частини  А2980  загинув під час виконання обов’язків військової служби, завдань, пов’язаних із захистом Вітчизни,  незалежності та територіальної цілісності України, поблизу населеного пункту   Карлівка Покровського району Донецької області внаслідок застосування противником дрону-камікадзе. Захиснику було тільки 47.

Того гіркого дня  староста Заболотненського старостинського округу Валентина Штоюнда зустрілася із дружиною  загиблого Героя  Ганною Валеріївною та її восьмирічним сином Іваном. Висловила найщиріші співчуття родині  від керівництва Крижопільської селищної ради,  від себе особисто, жителів Заболотного та всієї Крижопільської громади з приводу загибелі мужнього  Захисника України, люблячого  чоловіка, батька, сина Андрія  Тимошенка.

«Шановна пані Ганно, дорогий Іванку, Крижопільська громада розділяє ваші біль та горе. Сумуємо разом з вами. Та обіцяємо, що  Андрій Тимошенко назавжди залишиться в наших серцях як Герой, який боронив нашу землю від ненависного ворога, як Герой, завдяки якому ми всі тут  маємо змогу жити і працювати під мирним небом. Вічна слава Герою! І вічна пам’ять»!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних