Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вручили нагороди родинам загиблих Героїв

Дата: 25.01.2024 14:00
Кількість переглядів: 154

Сьогодні, 25 січня, у  Крижопільській громаді біля Алеї пам’яті  загиблих захисників  України у російсько-українській війні відбувся захід, приурочений  врученню  родинам загиблих Героїв-земляків державних нагород, присвоєних  їм  посмертно.  Нагороди загиблим воїнам громади, які віддали своє життя за незалежність і територіальну цілісність  України,  вручили Крижопільський селищний голова Володимир ВАСИЛИШЕН, голова  Тульчинської районної  військової адміністрації Олександр ГАВРИЛЮК,  начальник ІІ відділу Тульчинського районного центру комплектації та соціальної підтримки підполковник  Олександр МОРОЗ. Відповідно до  Указу Президента України «Про відзначення державними нагородами України» за  особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку нагороджено посмертно:  почесними нагрудними знаками «Золотий хрест»  - солдата Рябоконя Юрія Васильовича, жителя с. Павлівка  Крижопільської громади  та   матроса Круглова  Олександра Сергійовича, жителя Крижополя, медаллю «За військову службу Україні» -  солдата Кучмаренка  Василя Миколайовича, жителя  с. Красносілка.

Вшанувавши подвиг і пам’ять цих Героїв-земляків та тих, хто того дня  дивився на учасників заходу із портретів  на Алеї пам’яті, всіх,  хто загинув за Україну,  на зібранні було  зазначено, що  і ці нагороди, і цей захід, і ця Алея пам’яті, на яких їх увіковічнено,  -  знак того, що ми  глибоко поділяємо  біль втрати разом з  рідними,  і  що пам’ять про наших  мужніх Захисників  житиме у віках.

Про це, власне,  говорили, виступаючи на зібранні,  голова селищної ради Володимир ВАСИЛИШЕН,  староста  Жабокрицького старостинського округу  Галина ШВЕЦЬ та  Красносільського -  Валентина ЧЕПЕЛЮК.  Бо  Захисники того варті – вони не злякалися, коли їм довелося стати на захист своєї країни,   мужньо боронили її від ворога та  віддали за неї  своє життя.

 Отже, шануймо їх величний подвиг!– закликають ведучі заходу. - Вічна слава та пам’ять Героям! Доземний  уклін та велика вдячність! Ми всі  у великому боргу перед тими, хто захищав і захищає мир та наше майбутнє.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних