Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Золота нагорода за золото відваги – рідним загиблого Героя

Дата: 03.01.2024 11:30
Кількість переглядів: 123

Сьогодні у Крижопільській громаді  відбувся захід, приурочений  врученню державної нагороди Герою України ПАЛАМАРЧУКУ Івану Валентиновичу, жителю села Красносілка Крижопільської територіальної громади. Церемонія вручення почесного нагрудного знака «Золотий хрест» родині полеглого Захисника відбулася біля Алеї пам’яті загиблих Героїв-земляків, що у центрі Крижополя.

Учасники зібрання хвилиною мовчання  вшанували подвиг наших земляків та всіх, хто  віддав  своє життя за Україну  у цій страшній російсько-українській війні.  Серед них – й Івану Валентиновичу, який загинув у боротьбі за Україну та її волю, за те, щоб усім нам жилося мирно на своїй землі.

ПАЛАМАРЧУК Іван Валентинович, як звучить на заході, був одним із тих воїнів Збройних сил України, з якими було честю служити. І залишиться  в історії України тим Героєм, яким  пишатиметься наша держава,  і якого  завше  пам’ятатиме наша Крижопільська громада.

Про це говорять у своїх виступах староста Красносільського старостинського округу Валентина ЧЕПЕЛЮК, заступник голови Тульчинської районної військової адміністрації Володимир СКАЛІЙ,  голова Крижопільської територіальної громади Володимир ВАСИЛИШЕН. І -  додають, що Іван Валентинович був справжнім у всьому: у захисті держави, у мирному житті, у любові до  рідних і людей – Захисником, Чоловіком, Героєм. І нагорода йому також – за справжні заслуги, за  великі мужність і відвагу, за високий  героїзм. Щоправда,  жодна нагорода не в змозі повернути батькам сина, братикам і сестричці – брата, але  вона означатиме, що  свого Героя  ніколи не забуде Україна, що йому вона завжди буде вдячною, як і громада.

Начальник ІІ відділу Тульчинського районного територіального центру  комплектування та соціальної підтримки Володимир МОРОЗ  зачитує наказ Верховного Головнокомандувача Збройних сил України  від 9 жовтня 2023 року  про нагородження почесним  нагрудним знаком «Золотий хрест» ПАЛАМАРЧУКА Івана Валентиновича посмертно. Нагороду отримує матуся  загиблого Героя Оксана Миколаївна, а в доважок – доземний уклін за виховання мужнього воїна та справжнього патріота, щирі співчуття та переконливі запевнення: подвиг Івана Валентиновича житиме у віках…

Слава Герою! Слава Україні!

*ПАЛАМАРЧУК Іван Валентинович,  1999 року народження, житель села Красносілка  Крижопільської територіальної громади,  був стрільцем-помічником гранатометника першого механізованого відділення третього механізованого взводу механізованої роти.  Загинув   5  вересня 2022 року внаслідок бойових дій   поблизу населеного пункту Тернові Поди  Миколаївської області.

* Почесний нагрудний знак «Золотий хрест» від Головнокомандувача ЗСУ  вручають за успішне виконання завдань та високі показники у бойовій підготовці.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних