Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

❗❗❗Н І - НАСИЛЬСТВУ❗❗❗ 🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺 "ЧЕРВОНА ЛАВКА"

Дата: 08.12.2023 14:50
Кількість переглядів: 110

З 25 листопада до 10 грудня в усьому світі проходить Міжнародна інформаційна кампанія "16 ДНІВ активізму проти гендерно зумовленого насильства", яка інформує про цю проблему та закликає протидіяти будь-яким формам гендерно зумовленого насильства чи домашнього насильства.

 У рамках інформаційної кампанії в смт Крижопіль по вул.Героїв України, 68, Міжнародна некомерційна організація INTERSOS , а саме, Томашпільська мобільна команда у співпраці з Управлінням соціального захисту та охорони здоров'я Крижопільської селищної ради, КУ " Центром надання соціальних послуг Крижопільської селищної ради" встановили ЧЕРВОНУ ЛАВУ, яка покликана привернути увагу до проблеми до гендерно зумовленого та домашнього насильства, підтримати постраждалих осіб та нагадати, що допомога ПОРУЧ!

  ЧЕРВОНА ЛАВА - пов'язана із запобіганням домашнього насильства. Відкриття ЧЕРВОНОЇ ЛАВИ в нашій Крижопільській громаді, як символу для постраждалих від домашнього насильства, може мати глибоке символічне значення.

 ЛАВА може стати місцем, де люди можуть відчути себе в безпеці, знайти підтримку та співчуття.

 Директор ЦНСП Людмила ГОНЧАРУК наголосила, що у Крижопільській громаді, на жаль , домашнє насильство має місце, але разом з тим, постраждалі не наважуються звернутися про допомогу.

 Зокрема, протягом 11 місяців 2023 року зареєстровано 41 повідомлення про вчинення домашнього насильства. Фахівцями Центру та психологом здійснено первинні відвідування даних сімей, складено Акти оцінки потреб, надано психологічну допомогу.

 Крім того, на базі КУ " ЦНСП Крижопільської селищної ради" , функціонує відділення Денного стаціонару соціально- психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства.

У Денному стаціонарі створено дві " кризові кімнати", де можуть перебувати постраждалі цілодобово до 20- ти діб у комфортних умовах .

НАГАДУЄМО! ЗВЕРТАТИСЬ ЗА ДОПОМОГОЮ:

102 - Поліція;

068 8777435- Відділення денного центру соціально- психологічної допомоги.

 На відкритті " ЧЕРВОНОЇ ЛАВКИ" були присутні:

представники Міжнародної некомерційної організації INTERSOS, заступник голови Крижопільської селищної ради Людмила БАЧЕК, Начальник УСЗН та ОЗ Крижопільської селищної ради Ольга ГРЕНИШЕНА, директор КУ " ЦНСП Крижопільської селищної ради" Людмила ГОНЧАРУК, представники структурних підрозділів Крижопільської селищної ради, жителі Крижопільської територіальної громади, представники місцевих ЗМІ.

ДБАЄМО ПРО БЕЗПЕКУ ЖИТЕЛІВ КРИЖОПІЛЬСЬКОЇ ГРОМАДИ!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних