Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітання і Подяки – з нагоди свята

Дата: 07.12.2023 09:30
Кількість переглядів: 101

Сьогодні у сесійній залі Крижопільської селищної  ради відбулося урочисте зібрання з нагоди професійного свята – Дня місцевого самоврядування.  Учасники зібрання насамперед  хвилиною мовчання вшанували світлу пам’ять Героїв, які загинули у боротьбі за територіальну цілісність і  незалежність нашої держави та подякували нашим Захисникам і Захисницям за те, що маємо можливість  жити і працювати на мирній території, під мирним небом.

Далі секретар селищної ради Ігор ВАСИЛИШИН  від  імені Крижопільського селищного голови Володимира ВАСИЛИШЕНА, виконавчого комітету, депутатського корпусу селищної ради та від себе  особисто привітав усіх причетних до самоврядування, а саме тих, хто  працює на благо нашої територіальної громади,  із святом, відзначивши їх   професіоналізм, високий рівень цифрової грамотності,  велику відповідальність  та  надзвичайне сумління  у роботі. Подякував усім за високий рівень  виконання доручених справ, за результати, які видно не лише  у громаді, а й області. Побажав усім подальших успіхів на нелегкому поприщі служіння людям, який вони обрали, а також -  міцного здоров’я, натхнення, оптимізму та мудрості і виваженості у вирішенні всіх питань, що стосуються належного життя і розвитку громади.

За цим вручив Подяки Крижопільської селищної ради за плідну працю на благо селищної територіальної громади та  великий внесок у її розвиток багатьом працівникам та ветеранам органів місцевого самоврядування. І, закриваючи зібрання, зазначив на загал: «Відсвяткуємо  вже після Перемоги»…

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних