Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Знову - про головне. З акцентами на погоду…

Дата: 27.11.2023 14:00
Кількість переглядів: 90

Сьогодні у залі засідань Крижопільської селищної ради відбулась щотижнева  оперативна нарада, яку провів селищний  голова Володимир ВАСИЛИШЕН. Участь у зібранні взяли  секретар селищної ради  Ігор ВАСИЛИШИН, заступниця селищного голови з питань діяльності  виконавчих органів ради  Людмила БАЧЕК, керівники структурних підрозділів ради та керівники комунальних підприємств. Як завше, на ній   розглядалися та обговорювалися  головні робочі питання, які  стосуються  життєдіяльності громади.  Щоправда, з деякими  акцентами на важливість врахування нинішніх погодних умов.

А тому, відкриваючи нараду, Володимир Миколайович, не лише коротко ознайомив присутніх із станом  справ у громаді, не лише  знову наголосив на тому, що маємо активно допомагати Збройним силам України, що, власне, робили  завжди,  а й подякував   комунальникам за  оперативну  роботу  на очищенні доріг комунальної власності від снігу та  вказав на необхідність допрацювати в цьому напрямку  там, де це потрібно, і так, як це потрібно, аби не було  жодних нарікань від  людей…

Начальник управління  житлово-комунального  господарства,  містобудування, архітектури, благоустрою, комунальної власності  та захисту довкілля Валерій Пацай, продовжуючи актуальну, як на тепер,  тему,   доповів, що  вся снігоочисна техніка, попри опади,  вже в неділю з обіду працювала на дорогах, а відтак  ті  швидко були практично скрізь звільнені від снігу.  За що  також похвалив комунальників.  І наголосив, що й  надалі вона використовуватиметься так само ефективно  за потреби. У свою чергу директор  КП «Крижопільблагоустрій» Віталій Білик  запевнив керівництво, що вся наявна    техніка для утримання доріг у зимовий період справна, отож комунальники готові до будь-яких  капризів погоди.

Також на нараді обговорили питання виконання річного звіту громади, терміни подачі бюджетних запитів і кошторисних документів, проведення інвентаризації, участь громади у співфінансуванні  заходів  із реабілітації військових, створення патронатних сімей…  Обговорили питання навчання  та підвозу учнів до освітніх  закладів із «корективами» на погодні умови,  роботу лікарень, підприємства «Крижопільводоканал», підготовку до свят: Дня Святого Миколая та  Новорічної ялинки, інше.

Словом, у полі зору  зібрання були актуальні питання сьогодення, які розглядалися при статусі «особливої відповідальності» кожного керівника. Відтак,  по завершенню їх розгляду головою надані нові відповідні доручення для  такого ж  відповідального  виконання у межах посадових обов’язків.   

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних