Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Чергове засідання виконкому селищної ради

Дата: 23.11.2023 14:30
Кількість переглядів: 101

23 листопада 2023 року  секретар селищної ради Ігор Василишин  провів чергове засідання виконавчого комітету Крижопільської селищної ради, на якому   розглянули  70 питань порядку денного. Зокрема, члени виконкому ухвалили 6   проєктів програм Крижопільської селищної ради, до 6  - внесли зміни. За якими -  захист населення і територій Крижопільської селищної територіальної громади у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій,  підтримка первинної медичної допомоги у громаді, розвиток галузі культури та житлово-комунального господарства, ремонт та утримання  автомобільних  доріг загального користування всіх форм власності, відшкодування різниці в тарифах підприємству «Крижопільводоканал» на  житлово-комунальні послуги для населення,  встановлення та обслуговування системи відеоспостереження на території закладів освіти, підвіз дітей, учнів та вчителів до закладів дошкільної та загальної середньої освіти; розвиток позашкільної освіти,  підтримка малого та середнього підприємництва, соціально-економічний  розвиток громади.

Затвердили  виконання бюджету Крижопільської селищної територіальної громади за 9 місяців 2023 року, внесли зміни до  його розпису, а також  затвердили звіти про виконання фінансових планів КП «Крижопільводоканал», КП «Крижопільблагоустрій», парком культури та відпочинку селища Крижопіль, КП «Редакція Крижопільського ТРК «Новини Крижопілля», КНП « Крижопільська ОЛІЛ», КНП «Крижопільський МЦ ПМСД», та  -  фінансові плани  медичним закладам на наступний рік.

Погодили  розміри надання одноразової матеріальної допомоги на лікування Захисників України та    на поховання сім’ям загиблих Захисників України, разової допомоги сім’ям загиблих Захисників України для вирішення соціально-побутових питань; одноразової матеріальної допомоги сім’ям, у яких виховуються діти з інвалідністю; удовам померлих громадян, смерть яких пов’язана з Чорнобильською катастрофою; допомоги  за зверненнями громадян у невідкладних випадках.

Прийняли рішення у сфері захисту прав малолітніх дітей та  дітей, постраждалих внаслідок воєнних дій та  збройних конфліктів, дитини-сироти; у  питаннях отримання гуманітарної допомоги. Внесли зміни до  рішення виконавчого комітету селищної ради про встановлення фактичного місця проживання громадян на території  громади та розглянули і затвердили цілий ряд інших важливих питань.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних