Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На першому плані – робота

Дата: 20.11.2023 14:05
Кількість переглядів: 164

… Робота сумлінна, наполеглива,  відповідальна, на благо громади…  Саме   такою вона має бути  сьогодні  в усіх сферах її життєдіяльності,  і саме вона  була головною темою сьогоднішньої оперативної наради, яку провів   Крижопільський селищний голова Володимир Василишен  із керівниками структурних підрозділів селищної ради та  керівниками  комунальних підприємств.

Володимир Миколайович розпочав нараду, як завше,  з того, що триває війна,  і ми  тут, на місцях, маємо якнайбільше  допомагати Збройним силам  України, надто – у цей складний  осінньо-зимовий період, щоб  ті  якнайскоріше здобули перемогу. А ще маємо продуктивно працювати  на своїх робочих місцях та оперативно вирішувати  усі ті питання, які стосуються  належного функціонування  усієї інфраструктури громади.

Секретар селищної ради Ігор Василишин  зосередив увагу присутніх на нараді на питаннях раціонального використання коштів у сфері закупівель,  економії енергоресурсів,   на питаннях  навчання кадрів з метою підвищення  їх професійної компетентності та прискорення  робіт на монтуванні опалення у дитячих дошкільних закладах селища. Заступник селищного голови  Людмила Бачек  головні акценти розставила на особливостях  формування  бюджету селищної ради на наступний рік та на складанні, відповідно до них,  бюджетних запитів.

  Учасники наради прозвітували про стан справ на підпорядкованих їм об’єктах.  Зокрема обговорили підготовку комунальних підприємств до роботи у зимовий період, належне утримання доріг, нагальні завдання у сфері благоустрою,  водопостачання та водовідведення. Також йшлося про мобілізаційну роботу, готовність протирадіаційних сховищі,  про навчання учнів  і   статистику захворювань на ГРВІ та ковід  -   у  навчальних закладах зокрема  й   у громаді загалом… Словом, у кожному такому звіті  йшлося   про  головне і важливе. А відтак, за  результатами проведеної наради будуть  прийняті  також важливі рішення, які  поліпшать   роботу  у різних  напрямках.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних