Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

До уваги сільгоспвиробників! Управління поліції охорони у Вінницькій області пропонує  послуги

Дата: 17.11.2023 10:25
Кількість переглядів: 85

Управління поліції охорони у Вінницькій області (далі УПO) відповідно до Положення, затвердженого наказом Національної поліції від 06.11.2015 р. №44, за укладеними  договорами  надає послуги з охорони об’єктів різних форм власності та здійснює сплату податків i обов’язкових платежів до державного бюджету  згідно з діючим законодавством України.

УПO пропонує надання послуг фізичної охорони стаціонарних об’єктів AПK, офісів та складів зберігання засобів захисту рослин, сільськогосподарських угідь, транспортних засобів AПK  (супроводження фізичною охороною), забезпечення фізичної безпеки керівників та власників об’єктів агропромислового комплексу, здійснює реагування працівників  поліції на сигнали «Тривога», які надходять від засобів охоронно-пожежної сигналізації, встановлених на об’єктах (офіси, складські приміщення, інші важливі господарські одиниці),  у тому числі на тих, що належать до агропромислового сектору економіки. УПO має можливість реагувати по сигналах  «Тривога» власними групами реагування у складі працівників поліції охорони, які забезпечені вогнепальною зброєю, спецзасобами індивідуального захисту та активної оборони відповідно до Закону України «Про Національну поліцію» від 02.07.2015 року № 580-VIII, форменим одягом, спеціальним автотранспортом, обладнаним сучасними засобами зв’язку, сигнально-гучномовними пристроями, відеореєстраторами та системами GPS-контролю.

Окрім цього, Управлінням поліції охорони у Вінницькій області можуть надаватись послуги із GPS-моніторингу транспортних засобів (у т. ч. сільгосптехніки), які належать підприємствам агропромислового комплексу, a6o послуги  із встановлення та моніторингу  GPS-трекерів i мобільних додатків безпосередньо керівникам вище вказаних підприємств  a6o членам  ïxніх  сімей. Також  управління проводить роботи із  обладнання об’єктів відеоспостереженням та пожежною сигналізацією з виведенням на пульт централізованого спостереження для реагування на сигнал «Тривога-пожежа» нарядами груп затримання.

За додатковою інформацією  звертатись за адресою: м. Вінниця, пров. Залізничний, 4,

тел.: (0432) 27 54 18, 067 430 17 39 (цілодобово) або 067 350 90 07 з 08.00 год.  до 17. 00 год.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних