Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про громаду дбаймо - гілля обрізаймо. І не тільки…

Дата: 16.11.2023 16:58
Кількість переглядів: 129

Працівники комунального підприємства «Крижопільблагоустрій», поповнивши свій технічний арсенал  потужним грейдером,  та,  дочекавшись сприятливих погодних умов,  приступили до грейдерування доріг у громаді. Проте успішно проводити цю роботу їм почасти заважає гілля  з дерев, які  ростуть у господах громадян та  нависають над дорогами загального користування. А тому комунальники звертаються  до усіх мешканців громади  подбати про безперешкодну роботу техніки, а відтак  провести там, де це необхідно, обрізання  такого гілля. І це не лише  важлива умова для  належного впорядкування вулиць, але  й одне із тих чисельних правил благоустрою, яких маємо обов’язково дотримуватись, аби не бути притягнутими до адміністративної відповідальності.

Також працівники комунальних  служб,  попри їх щоденну роботу з благоустрою території громади -  прибирання вулиць, вивозу сміття, упорядкування квітників і таке інше  -  просять мешканців громади і  самим дбати про  її благополуччя:  прибирати біля своїх приватних домоволодінь опале листя у міру його накопичення,  належно поводитися із твердими побутовими відходами та не захаращувати ними майданчики для збору сміття, не створювати стихійних сміттєзвалищ і таке інше.

Словом, нас, жителів Крижопільської територіальної громади,  просять не бути байдужими та дотримуватись відповідних правил із благоустрою, адже тільки спільними зусиллями можна досягти естетичного благополуччя на кожній вулиці громади.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних