Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося чергове засідання робочої групи з розробки Стратегії

Дата: 13.10.2023 10:30
Кількість переглядів: 213

12 жовтня 2023 року о 13 годині  у  залі засідань селищної ради відбулося третє засідання робочої групи з розробки Стратегії збалансованого розвитку Крижопільської селищної територіальної громади до 2030 року. У засіданні взяли участь секретар Крижопільської селищної ради Ігор Василишин та заступник селищного  голови Людмила Бачек, керівники управлінь та відділів виконавчих органів ради, представники комунальних закладів, старости громади.

Презентувала напрацювання з розробки Стратегії заступник голови робочої групи, начальник відділу економічного, регіонального та агропромислового розвитку виконавчого комітету селищної ради Ганна  Мостовик.

Учасники засідання ознайомилися із технічними завданнями для розробки Плану заходів на 2024-2026 роки з реалізації Стратегії збалансованого розвитку Крижопільської селищної територіальної громади до 2030 року та Стратегії збалансованого розвитку Крижопільської селищної територіальної громади до 2030 року у новій редакції. Опрацювали та відібрали технічні завдання, внесли  пропозиції щодо переліку проєктів на  середньострокову перспективу та узгодження фінансового забезпечення з реалізації зазначених  проєктів і програм.

Та все це -   тільки напрацювання робочої групи, до якого можливо вносити зміни, яке пройде громадське обговорення і після чого буде затверджене рішенням сесії селищної ради.  Саме тому учасники засідання прийняли  рішення опублікувати проєкти рішень селищної ради "Про План заходів на 2024-2026 роки з реалізації Стратегії збалансованого розвитку Крижопільської селищної територіальної громади до 2030 року" та "Про внесення змін до рішення селищної ради від 02 квітня 2021 року №225 та затвердження Стратегії розвитку Крижопільської територіальної громади до 2030 року у новій редакції" на офіційному сайті селищної ради у термін, відповідно до затвердженого Плану заходів щодо організації роботи, щоб  отримати  зауваженння  та пропозиції до цих проєктів рішень.

З цього приводу нагадуємо:  усі пропозиції  приймаються у паперовому та електронному вигляді відділом економічного, регіонального та агропромисловогого розвитку виконавчого комітету селищної ради.

ekonommostovyk@ukr.net 

Фото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних