Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини Крижопільської селищної ради

Дата: 05.10.2023 16:52
Кількість переглядів: 109

05.10.2023 року під головуванням заступниці селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Людмили Бачек відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини, в якому взяли участь члени комісії та представники  структур громади, дотичні до питань захисту.

 

На порядок денний було винесено   27 питань. Зокрема члени комісії заслухали  старосту села Голубече про  роботу у площині соціально-правового захисту дітей, які проживають на даній території. Розглянули питання виконання обов’язків опікуна  щодо підопічної дитини та питання  доцільності  позбавлення батьківських прав; визначення місця проживання малолітньої дитини з матір’ю та місця проживання малолітніх  дітей з батьком; обговорили продовження терміну перебування малолітньої дитини в КНП «Вінницький обласний спеціалізований будинок дитини з ураженням центральної нервової системи та порушенням психіки Вінницької обласної ради».

 

Також йшлося  на комісії про надання дозволу батьку на відчуження-дарування квартири  своєму неповнолітньому сину, про затвердження індивідуального плану соціального захисту дитини, яка перебуває в складних життєвих обставинах; дитини, яка залишилася без батьківського піклування, дитини-сироти, дитини  позбавленої  батьківського піклування. Розглянуло зібрання і заяви щодо надання статусу дитині,  яка постраждала  внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів. За цим  члени комісії обговорили результати соціального супроводу КУ «Центр надання соціальних послуг  Крижопільської селищної ради», прийняли рішення про припинення надання соціальної послуги соціального супроводу КУ «Центр надання соціальних послуг Крижопільської селищної ради» сім’ї, яка потрапила в складні життєві обставини та опікунській  сім’ї.

Членів комісії ознайомлено з поданими пакетами документів, заслухано заявників.

Словом,  з кожного питання, яке виносилося на порядок денний засідання  комісії, прийнято відповідне рішення і   виконання кожного з них спрямоване на захист прав та інтересів дітей.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних