Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Шановні освітяни! Вчителі, працівники та ветерани освітянської галузі, працівники дошкілля та позашкілля! Прийміть найщиріші вітання з професійним святом – Днем працівників освіти!

Дата: 01.10.2023 10:58
Кількість переглядів: 90

Шановні освітяни! Вчителі, працівники та ветерани освітянської галузі, працівники дошкілля та позашкілля! Прийміть найщиріші вітання з професійним святом – Днем працівників освіти!

Бути вчителем, вихователем, позашкільником сьогодні – це надзвичайно важлива та почесна праця. Від вас в певній мірі залежить майбутнє нашої громади та країни, освіта і життєві пріоритети молоді, вміння і бажання наших дітей будувати сучасне суспільство. Це ви виховали сьогоднішніх бійців, які мужньо боронять нашу рідну землю, та в непростих умовах навчаєте нове покоління українців.

В цей святковий день висловлюємо глибоку вдячність за невтомну працю, творчий пошук, добро, високий професіоналізм та життєву мудрість. Спільними зусиллями ми в повній мірі реалізуємо нашу мету – забезпечимо доступну та якісну освіту кожному юному жителю нашої громади та створимо належні умови для саморозвитку наших діток.

Хочеться висловити слова щирої вдячності ветеранам освітянської ниви! Ваші мудрість та знання зберегли і примножили найкращі традиції галузі.

А молодому поколінню вчителів хочемо побажати великого терпіння, успіхів та натхнення. Примножуйте і розвивайте надбання старшого покоління, і з гордістю несіть таке почесне звання ВЧИТЕЛЬ.

Дорогі працівників дошкільної та позашкільної освіти. Любіть своїх вихованців, станьте для них добрими порадниками, мудрими наставниками і просто хорошими друзями, щоб в подальшому житті вони стали гідними українцями.

Щиросердно бажаємо вам, шановні освітяни, міцного здоров’я, щастя та великих творчих успіхів. Хай кожен ваш день повниться новою радістю та перемогою, хай здійснюються ваші плани та задуми.

Разом до Перемоги! Все буде Україна!

З повагою селищний голова Володимир ВАСИЛИШЕН!

Фото без описуФото без описуВозможно, это изображение 2 человекаВозможно, это изображение 3 человека


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних